doga bekleriz

cinderella
son derece zeki bir manken. mesela en son bugün gazetelere çıktı, saçlarını topuz yapınca kepçe kulakları pek bir ortaya çıktığı için kulaklarını kafasına japon yapıştırıcı ile yapıştırıp hastanelik olmuş.
olaylarla ilgili yorumu "kepçe kulaklarımdan rahatsız olduğum için bunu hep yaparım. bu sefer yapıştırıcının üstüne saç spreyi de sıktım. yapmamam gerikirdi" şeklinde olan manken insana söyleyecek başka söz bırakmıyor sanki...
haberin detayları için:
http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=60632
stella
nasil gündem yapacagini bilen biri. her ne kadar ’salak bu kiz’ desek de reklam yapiyor i$te, reklamin iyisi kötüsü olmaz demi$ler, bu da canli örnegi. tabii i$ine geliyor bazilarinin da halki böyle gereksiz $eylerle me$gul etmek..?
sudkaido
legen kemikleri asiri genis olan manken.zamaninda carkifelekte hosteslik yaparken m.ali kendisine legen diye hitap ederdi.
urban f
göğüs dekoltesi çok açık diye göğüs uçlarını da bantlamış manken..hayır yani o kadar açtıktan sonra ucu açılsa ne olur o bantlarla eskiden siyah yıldızlar koyarlardı resimlerdeki kadınların vücutlarına onlar gibi mi olmak istiyor ya da o bantların devamında göğüsleri dik tutmaya yarayan bişiler mi var..
hani nerde diyenlere link>http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5536688.asp?m=1&gid=112&srid=3430&oid=5
angelus
gözlerinin renginden sıkıldığı için pastel boya ile gözlerine yeni bir renk veren manken arkadaşımızdır kendisi.
redd
vücudunda değiştirmek istediği yerleri kendi imkanlarıyla,kırtasiyeden temin edilebilecek mataryellerle değiştiren,alternatif yöntemler geliştiren ve estetik ameliyata ihtiyaç duymayan şahsiyet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol