hediyeyi beğenmeyen insan modeli

capt it all
gereksiz insanlardır bunlar, hediye aldığınıza alacağınıza pişman ederler adamı. bu insanlar genelde kendilerini "hıh bu muymuş" "aaa bende vardı aynısı bunun" gibi sözcüklerle afişe ederler. kısacası uzak durulası insanlardır bunlar.

aylar sonra gelen edit: bok gibi bir başlık açmışım zamanında. hediyeyi beğenmediğini belli eden insan modeli gibi bişi olmalıymış.
pinkfloydhasselbaink
+hmm.. değiştirme kuponu vardı dimi bunun?.
-yoo..
+hmm.. o da güzel..

diyebilecek cinstendir..

düzeltme: bakmayın konuşma çizgisini (+) yaptığıma.. o kadar negatiftirlerki..
epinephrin
2 yıllık bir beraberlikte doğum gününde kız arkadaşının aldığı altın saati beğenmeyen insan modelidir. zira kız bunu hiç mi tanımamıştır, vücuduna metal değdirmediğini 2 yıl sonunda hala gözlemleyememiş midir, altını geç hadi gümüş bile takmayıp sadece derilerle yetinen bi kişi olduğunu anlayamamış mıdır, kız mı onu tanıyamamıştır yoksa o mu kızı tanıyamıştır şeklinde düşünen insan modelidir de aslında. zira sorun hediyeyi beğenmemek değil ilişkiden süphe duymak bile olabilir.
armes
hediyeyi begenmemek normaldir normal olmayan begenmediğini belli etmektir.sonuçta o bi hediyedir kişinin içinden gelmiştir almıştır ama malesef hediyeyi alır almaz şu cümleleri kurabilen tek hücreliler mevcuttur.
-ayy ala ala bunu mu aldın
-ne bu promosyon olarak verdiler galiba
-himm güzelmiş nineme veririm o giyer
-ay rengide şeymiş başka renkmi yoktu
-bu ne be al bunu iade et
bunları duyduğunuz anda yapmanız gereken,hedefi belirlemek nişan almak ve tam alnının ortasına gelecek şekilde kafa atmaktır.

van ness
şükürsüz insan olma ihtimali yüksektir. hediye beğenilmesede nezaket gösterilir ki bu en kaba olanıdır. hediye beğenilir.
sen ne yazar eysin oyle
hepimiz kelimesi bu baslıga cevap olabilir..olabilir yani alınan bir hediye begenilmeyebilir..bu kötü birsey degildir.. kötü olan #469768 nolu entry de de belirtildigi gibi bunu belli etme terbiyesizligini göstermemektir.

kibarca teşekkür edilir, zorla da olsa alındıgına cok mutlu oldugu ve aldıgı en güzel hediyelerden biri oldugu söylenir..yalandır tamam ama..o hediyeyi almak adına düşünmüs,karar vermis, para ve zaman harcamış size deger vermis birisini kırmamak adına da söylenmelidir hani..
capt it all
malca açılmış başlık. ben hiçbir hediyeyi şöyle şahane bu kadar muhteşem şeklinde beğendiğimi hatırlamıyorum oysa ki.
ps: başlığı şahsım açmıştır.
huni delisi
bazen gerçekten öyle bir hediye çıkarki karşınıza beğenmek için çok uraşırsınız.
-ay ne hoşş bi şey bu.
-hint okyanusundan çıkarılıo bunlar.çok değerli.
-çok saol zahmet ettin.taa hindistandan ne gerek vardı.
chamomile
bu insan modeli genellikle marka düşkünü modeldir. alınan malın marka olmadığını anladığında hayal kırıklığına uğrar ve yüzü çarpılır. çarpık yüzü "ayyy, çık şıkmış! niye zahmet ettin!" sözlerini söylese de hediyeyi beğenmediği hatta küçümsediği aşikardır. sokakta bulunan bir çöpü bile hak etmeyen tiplerdir.
bb
-ay çok teşekkür ederim zahmet etmişsin.
+beğendin mi gerçekten?
-tabi ki beğendim, hem de çok beğendim.
+ne demek lafı mı olur, bak içinde değiştirme kartı da var, beğenmediysen gidip değiştirelim.
-ay gerçekten mi ya, hadi gidelim o zaman.
+ olur bak yakın zaten.
made in heaven
rol yapmaktan hoslanmayan insandir.ha siz size surekli rol yapilmasindan hosnut bir birey iseniz sizi kandirip begenmese bile begenmis gibi gorunmeyi tercih edebilir.ancak diger sosyal paylasimlarinizda karsinizdaki insandan surekli durustluk beklerken caninizi sikacak durustluklere tahammulsuz iseniz sorunu kabalik eden kiside degil kendinizde aramalisiniz.
rhapsody
bu durumda yapılacak en mantıklı sey o hediyeyi alıp hediyeyi begenmeyen insanın kafasında paralamak olur.daha sonra da bunun bir hediye oldugu istese de istemese de nezaketen paralanmıs durumda olan hediyeyi kabul etmek zorunda oldugunu acıklamaktır...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol