vampirefreaks

sato
sadece (bkz: gothic)lerin oldugu "insan demeki bu $ekillerdede olabiliyomu$" dedirten blogları kendı dınledıklerı muzık ve resimlerle susleyen insantopluluğunun kısaca (bkz: gothic)lerin portalı.
max
çoğu türk vatandaşımızın hatun tavlama ve eğer mümkünse webcam aracılığıyla tavladıkları bu hatunları soyarak cyber sex yapma girişimlerinde kullandıkları, benzerlerinden pek bir farkı olmayan site şeysi...
strahd
son bir kaç yıldır olan özenti insan saldırısı öncesinde oldukça kaliteli bir vampir fanı sitesi olan, artık bir anlamı kalmamış olan zavallı site.
sepulturk
ilk defa bu gece gördüğüm bana rezalet ötesi gelen, bir takımtakıntılı insanların toplanıp yok şöyle güzel resim yok böyle güzel saç kaş, göz, göt vb...
gothic olmak bi erdemse siz bu erdeme ulaşamamışsınız gençler. aha deri giyinip, siyah saç yaparım, bide elime, koluma, kıçıma, başıma file çorap geçiririm aha da oldum goth demekle olmuyo işte.
spiritsoldier
oldukça fazla türk üyeye sahip olan,aralarında benim de bulunduğum,hatta zaman zaman otoriter tavırlarımla küfür yememe de mahal veren site.turkishfreaks isimli cult ile "the most crowded nation cult" payesini taşıyan,root u bulunduğum cult sebebiyle sürekli aktif olduğum site.her ne kadar sığır larla dolu bir yer de olsa,gayet kaliteli insanlar da vardır içinde,çok iyi arkadaşlıklar kurmanız için aracı pozisyonundadır.

buna mukabil,emo trendinin en yüksek yoğunlukta olduğu mekanlardandır.gayet seviyeli arkadaşlıkları bu site sayesinde kurduğum,gayet kaliteli insanlarla bu site sayesinde tanıştığım,aynı zamanda gayet de kişiliksiz insanlarla bu site yüzünden muhatap olduğum da yadsınamaz gerçeklerden biridir.gothic akımının 13-15 yaş grubu tarafından saçma bir şekilde yorumlanmasının da kötü yansımalarına kolaylıkla şahit olabilirsiniz bu sitede.

jet nickli site sahibinin ilk başta kişisel web sayfası olarak açtığı,sonraları bugünkü haline çevirdiği de ilginç bir hadisedir.şu anki durumu 699080 members-3577 users online dır.
revenant
son zamanlarda takılanların yaş ortalamasının oldukça düştüğü garip bir arkadaşlık sitesidir.üye olan çoğu insan(herkes demiyorum içeride dostlarımda mevcut) kraldır,süperdir,mükemmeldir ve basit insan değillerdir.genellikle kendilerini ağırdan satmaya çalışan,kendilerini kanıtlamaya uğraşan insanlarla doludur.milliyetçilikle serseriliği karıştıran türk gençlerimizde boldur içeride.sitede bulunan bayan arkadaşların milliyetçilik özentiliğini(altını çizmek isterdim)hala anlayabilmiş değilim.bende vatanımı çok seviyorum ama onların yaptıkları biraz garip geldi bana.eşşekoğlueşşeklikte sınır tanımayanlarında bulunduğu bunaltan bi hava vardır içeride.ama bunlara rağmen güzel kardeşlerimizde mevcuttur.bunlar kendilerini sitede yiyip bitirmektedirler.sağlam 2-3 dost edindim ve kepengi kapattım.


ve ufak bi deneme yapın.hatun prosu açın ve hiçbir şey yapmadan bekleyin.bakın neler oluyo.
emotionalparanoia
"emo"ların cogunlukta oldugu gothic alt yapılı bir sitedir.video,blog yanı sıra premium üyelik olanaklarına da sahiptir.

yaş ortalamasının düşmesi bir yana site içeriğiyle dalga gecercesine sapıtırcasına acılmıs bir cok profile sahip sitedir.

yanı sıra; iyi yetişmiş abazanlara göre bir site.
angelofthehell
muzıkle alakası olmasa bıle bı cok kısının uye oldugu gothic sıtesıdır bı cok yenı grupla tanısmama vesile olmuş arasıra sağlam muhabbet ınsanların cıktıgı türk abazalarının da gozunden kacmayan gavur sitesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol