ukdeciler deşifre edilsin kampanyası

muque
tamamiyle görüntü kirliliğine ve sözlük içerisinde gerginliklere yol açan ukde sorununa çözüm taşıyabilecek nitelikte kampanyadır.hangi ukdeyi kimin verdiği diğer yazarlar tarafından görüldüğü sürece, kişi bazı müstehcen uzuvları doğrultusunda ukde vermeyecektir sanırım.ki o tarz ukdeleri verebilecek kadar sapık bir beyin altına kalkıp adını yazabilir mi o da bilinmez.ukde sistemi kullanan diğer sözlüklerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle gizem perdesi kaldırılmış,ortalık makineden yeni çıkmış temiz çamaşır haline gelmiştir.tabiiki sorunlu ukde verenlerle yönetim ilgileniyor fakat bu durum o ukdeleri sol framede görüp midemizin bulanmasını tam anlamıyla engellemiyor.ukdelerin bulunduğu yerde kişilere birebir isim yazılarak bile ukde verilebiliyor.örn:"darth sidious un çükü sorunsalı"bu nasıl bir ukdeci ben merak etmekteyim.sözlük içerisinde ciddi cinsel problemler yaşayan kişiler ukde butonunun faal hale gelmesiyle teker teker dökülmüştür.bu sözlük herşeyden öte 13 yaşında bir yazara bile sahip..."bu soruna bir çözüm bulmanın zamanıdır" ukalalağını yapar muque.
goetica
şiddetle destek verdiğim kampanyadır.hiç olmazsa doğru duzgun ukdeler verilir orataya abukluklar çıkmaz.
kimse kimseye sadece bilgi içeren ukdeler verin diye bir şart koşmuyor,yeri gelince adabıyla güldüren ukdelerde oluyor anketimsi ukdeler de oluyor.maksat muhabbet olsun.ama gerçekten de bu sözlüğün 13 yaşında yazarı var 30 yaşının ustunde yazarı var.onu bırakın dışarıdan bakanlar ne düşünüyordur kimbilir.ukde meselesi yüzünden cinsel eğitim sözlüğü olmak yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz.tebrikler.
(bkz: ukde butonu kapansın yerine bar açılsın)
walide sultan
basliktaki dilek gerceklesirse, cogu bilgicin ukte vermek istahini kaciracak bir sonuc meydana gelecegi aciktir.
bunun, sozluk icin iyi bisey olacagini sanmiyorum. en azindan yaraticiliklarin kilitlendigi anlarda, sozluk gelisimi icin ukteden de olsa yararlanmaya calisan bilgicler, caresiz kalacaklardir.cunku ukte verecek kisiler de yaraticiliklarini zorlayacak, hatta verdikleri degerli ukteler icin puan bile bekleyeceklerdir. sonrasinda da ukte yollu satasmalar baslayacaktir. agir bir ukte piyasasi olusacak verim saglanamayacaktir.
bu hedenin sinirlari, sadece belli ahlak duzeyinin altindakiler sifrelensin diye bir ibareyle cizilse bile, bu sefer de "kime gore neye gore" ayarindan ortalik toz dumana bulanacaktir.cunku herkeslerin algiladigi ahlak duzeyi ve anlayisi farklidir.
en iyisi kimin ne yaptigini, ne yazdigini gorebilenyoneticilere birakmaktir bu olayi. su kadar guzel olusumu bizlerin paylasimina sunduklarina gore arizalarin gideriminde de onlarin bilecegi yollar vardir. hepimizin bildigi gibi, b.s.a. ulastirma sirketinin araclari, her zaman hazir sekilde bekletilmektedir. ayrica, bu basligin vurguladigi imayla ilgili konuda da, hizmetlerini sunduklarina, daha cok yakinlarda sahit bilem olmusuzdur. ahlakin her ortamda kisiyi, once kendinden sorumlu tutacagini bilmek yeterlidir. seklinde de bir yorumun sonuna gelmis bulunuyoruz.
cikolata
ukdenin amacini saptirtacak olan kampanyadir. tabii ki de goruntu cirkinligine yol acan ukde verin demek degildir bu. sacma sapan ukdeleri vermenin amaci nedir? son olarak da: ukdeci kendine gel, silkin bir, nerede oldugunu hatirlat kendine!!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol