haluk kırcı

walide sultan
hain bir ma$a dir kendisi, beyninin yerinde cip tasimaktadir. ebleh surati ve hala hayatta olmaktan utanmamasi; onun kim oldugunu bilenleri, onurlu insanlari utandirmaktadir.
angelus
bahçelievler katliamını gerçekleştiren gurubun içerisinde bulunan, öğrencileri boğarak öldürmekle görevli olan birey bu işi yapamayınca tel bir elbise askısı ile bu görevi başarı! ile ifa etmiş olan şey’dir. şey diyorum zira kendisi herhangi bir tanıma uymamaktadır nezdimde. ha biraz kassam belki hominidae sınıfı içerisinde yer alabilir ama bilemiyorum, sadece nefes alabilen ve normal insanların tamamladığı evrime en az bir 3/3.5 milyon yıl geç kalmış olma ihtimali de bulunan bir şey’dir. tabii bu bağlamda kimi çevreler yaptıkları icraatları vatanseverlik olarak adlandırır, o nedenle az önce yukarıda saydığım tanımlar bu bireyler için de geçerli olmakla birlikte bunun katbekat fazlasını da hak etmektedirler.
sepulturk
bu ülkede ne kadar cahil, cühela olduğunun kanıtıdır. bir katile, "türkiye seninle gurur duyuyor" diyecek kadar eblek bir halkımız olduğunu bizlere göstermiştir. dudaklarından eksik olmayan salyaları ile ne denli iğrenç bir insan olduğu aşikardır.

eğer halkım bir vatansever arıyorsa göt korkusundan yurtdışına kaçan bir adam yerine, kendisine devlet tarafından yurtdışında okuma bursu verilmek istenmesine rağmen, ülkesindeki hayasızlara karşı direnmek için bunu kabul etmeyen deniz gezmişe, doğruları uğruna öldürmeyi değil ölmeyi göze alana bakmalıdır. kahraman oradadır.
independence
kendisi ile alakali kisa bir hayat hikayesi videosu var, bizzat kendisi anlatiyor. ilginc bir hayatmis gercekten. bahceli evler katliamini da inkar etmiyor, sadece "o bir katliam degildi, bir intikam hareketiydi" diyor.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol