sözlüğe seçimle moderatör atanması

pixie
bu ancak bir espri olabilir, zira şimdiye kadar verilen kararlarda seçim, referandum, halk oylaması falan yapılmadığı gibi itiraz edenler itinayla uçurulmuştur. biz böyle mutluyuzdur. jedilerimiz uygun modları elbet bulup atama işlemini gerçekleştirirler.

seçim sökmez, rüşvet işe yaramaz.
the return of the v legend
demokrasiden anlamayanların elbetteki bilmediği bir şey vardır ki onlar bunu hiç bilmezler bir de derler ki sözlüğe seçimle jedi atanması bir sonraki aşama olacaktır. bilir misiniz ki demokrasinin beşiği ingiltere’de kraliçe vardır ve bu kraliçe seçimle atanmaz! çünkü kraliçedir o toprakların sahibi olan iradenin vucud bulmuş şeklidir ya da anayasal monarşinin olduğu her yerde bu böyledir. fakat aynı yerlerde yöneticiler kralın veya kraliçenin onayını da alarak seçimle seçilir! işte demokrasiyi bilmeyenlere güzel bir ders. jedi bakidir, o sözlüğün sahibidir, yöneticiler geçicidir.
independence
i$leyi$ zaten bu $ekildedir.ben spoiled’e bir avuc kagit uzatirim iclerinde yazarlarin nickleri yazili olan, sec derim iki tane.kagitlari once kari$tirir spoiled, ardindan da iki tane secer.bu secimde de pixie ile ithilquessir cikmi$tir kagitlarin icerisinden.kismet i$te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol