eurovision a tarkan ile katilalim kampanyası

underpressure
eurovision’u önemseyen kişilerin, ülkenin organizasyonda daha iyi yerlere gelmesi için yıllardır gizli kapaklı bir şekilde gündeme getirdikleri bir öneridir. türkiye’de megastar yapılan tarkan ın avrupada da megastar olarak görüldüğü sanıldığı için bu tür düşüncelere girildiği açıkça ortadadır.
tigris
oldu olacak futbolcu transferi gibi yurt dışından şarkıcı tranferi yapıp yarışmaya öyle girelim düşüncesini aklıma getiren başlık. bu tür şeyler işe yaramayacaktır komşu ülke oyu alır durumu devam ettiği sürece.
yat yat yat ahlak polisi
tarkan uluslararası bir türk şarkıcıdır. bir şarkıcıyı alıp bir ülke adına şarkı söylemesi çok saçmadır kanımca müzik evrenseldir müzik kulağa hitap eder ondan her ülkede bir şekilde gelişmiştir. eurovision gibi yarışmalar sadece ülkelerin siyasi egolarını tatmin etmek için kullanılır ama aslında gerçekten iyi söyleyen grup kazanır ancak zaman kaybıdır diğerleri..
alexis will survive
her sene anlamsızca umut ve hayalle katılılan , ’birinci olunca ne oluyor ulan’ dememe sebep olan, tarkanla katılırsak ne olacak, hiç katılmazsak ne olacak dedirtten durum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol