erkeğin kendinden büyük kiza aşık olması

0 /
melusine
ergenlik çağını süren erkeklerde çok sık görülebilen aşık olma halidir.ergenlik çağındaki erkeğin kendinden daha büyük ve daha deneyimli olması muhtemel kızı kendi yaşıtlarına göre daha cezbedici bulması nedeniyle aşık olmasıdır.
louandreassalome
en yakın arkadaşlarımdan birinin başına gelmiş olay,kız kendisinden 9 yaş büyüktür ve başka bir millettendir,başka bir kıtadadır efendim.kendisi evliliğe kadar yolu var şeklinde açıklamalarda bulunmaktadır,şaşkınlıkla karşılamaktayım.yaşıtlarının kaprislerini çekmekten bıktığı şeklinde özetlemektedir durumu,ilginçtir,bir o kadar da anlaşılabilirdir aslında.
sukela
büyüklük fiziksel ise anormal olabilir belki ama yaş sorun olmamalıdır. aslında her iki durumda da arada aşk varsa başkalarının ne düşündüğünün pek önemi yoktur. olmamalıdır.
ali biberon
eğer kız, karşısındakine çocuk muamelesi yapacak tipte biri değilse gayet güzel gidecek bir aşktır. ki zaten erkeğin de bunda payı vardır. eğer kendisine çocuk muamelesi yapmayacak bir kız seçmişsin, bravoyu hak eder. ileride ne olur bilinmez. kız 1 sene çocuk muamelesi yapmaz. fakat gün gelir öyle bir çocuk muamelesi yapar ki, erkek bin pişman olur. bu da erkek için üzücü olur. bu tarz şeyler hakkında yorum yapmak için, erkeklerin kendinden büyük kızlar/bayanlarla beraber olması ya da kızların/bayanların kendinden küçük erkeklerle beraber olması gerekir. aksi takdirde sadece görüş belirtmek için yapılan yorumların bir faydası olmaz.

erkekler böyle ilişkilerde otomatikman, " kadın beni direk anlar, benden büyük ya, her şeyi görmüştür, bilir, kültürlüdür " diye anlar. çok büyük bir yanlış bu. ben böyle bir hatayı yaptım ordan biliyorum. ilerlemiş yaşına rağmen sadece güzelliğini düşünen bir bayanın, hala kendine ait bir müzik zevki, bir sinema yıldızı, sevdiği bir mekan, dinlediği bir sanatçı, gitmek istediği bir konser, ideali olan meslek basamağı yoksa bu ilişki baştan yaştır.

eğer erkek bu dediklerimi aramıyorsa, ilişkileri yürür. neden? en basit açıklaması; körler sağırlar, birbirini ağırlar.
stern
kadının daha erken olgunlaşmış olması erkeğin hislerini fark ettirmeden kendine çeker ve böylelikle kısa süreli bi ilişki başlayabilir sonucu yakındır çünkü kadın ’bu yaştan sonra çocuk bakamam ’ gibi isyanlara baş vuracaktır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol