derste bir kıza bakarken kız tarafından yakalanmak

0 /
floydian
sıçtığınız andır açıkçası ama envai çeşit yöntemle bertaraf edilebilir. arkasında başka birisine bakıyormuş gibi yapabilirsiniz mesela veya kıza bir şey sorabilirsiniz, hiç olmadı madem sıçtım dur sıvayayım mantığıyla kıza göz kırpıp "naber yavrum" diyebilirsiniz.
angelus
zaman zaman leziz neticeler alınmaya gebe bir durum gibi gözükse de riskli bir durumdur. kaçınılmaz bi göt etme potansiyeline sahiptir.
optimus prime
kız sizi farkedince "devam edeyim bari soyle bir romantizm olsun " dersiniz. kiz size ne bakiyon .mına kodugum der. ortada g.t gibi kalırsınız. hic tavsiye etmem.
maliyeci
neresine bakıyorsun ki öyle yakalanasın.ilk gördüğü anda çevirirseniz kafayı o sadece 1 saniyeliğine baktığınızı görür.bir daha da bakmazsanız kıllanmaz daha da.he zaten derdiniz ilginizi belli etmekse ne ala.kıllansın dursun...
hoys
bi kıza bir erkeğin kendisine hayranca bakması gibi zevk veren pek şey yoktur. çekinmeyeceksin yani, dünyanın en çirkin herifiysen bile yakalansan hafif bi kafanı çevirecek, sonra tekrar bakacaksın, sonra tekrar... sakız gibi yapışacaksın... manita gıcık davranabilir... numara yapıyo aldırma!

tabii hayranca dediğimiz, gözüne bakmaktan bahsediyoruz değil mi? manitanın malına bakacak olursak rahatsız olmasın da ne yapsın hatun?
van ness
kızın erkek arkadaşı vb. yoksa gayet normal bir durumdur. korkulmamalı göt oluma ihtimali de dikkate alınaraktan break te ablanın yanına sıvışılmalıdır.
made in heaven
sadece bakmak eylemiyle yetinip masturbasyon olayina girmiyorsan ki derstesin giremezsin -o mevzuya- herhangi bir sikinti dogurmayacak olay.eger hatunun ilgisini ceken bir tip degilsen hatunlara ozgu hani su cok bildik gozleri devirip "ayy salak" der gibi kafayi cevirme hareketi vardir ya,hah iste o olur en fazla baska bir sey olmaz.korkmayin bakin,her hatun zaman zaman tren yerine konulmaktan hoslanir,olur olmadik yerde binmeye kalkmayip sadece okuzlukle yetindiginiz surece tabi.
westkhan
eğer hatunun gözlerine bakıyorsan devam edilesi durumdur birde kızdan hoşlanıyosan romantik olduğunu gösterir budurmda göte gelinecek tek durum kızın göz dışında başka uzuvlarına bakmaktır o durumda laf yeme ve hatta abileri yada sevgilileri tarafından tartaklanma olayı vardır amam esas önemli olan hoşlanıyosan ve gözelrine bakıyorsan kaçrımamaktır
expert3
ders dısında oldugundan daha kotu olmayan eylem, hatta derste olmaz bir sure için dusunup kıvırmak için plan yapmanıza bile yarayabilir. (bkz: tenefus)
shevek
sadece bakmıyor musunuz? bakmak da bir şey yok ki gülümse gözlerini kırp istiyorsan eğer nasıl olduğunu sor olsun bitsin.
betterthan
dersteyseniz ayni siniftasiniz demektir,buda az yada cok muhabbettiniz arkadasligininz oldugunu gosterir,tenefus arasinda yanina gidip bak butun ders boyunca sana bakiyorum fantezilerimi susluyorsun asigim hastayim gel ne olursan ol yine gel diye bas bas bagirabilirsiniz bi sakincasi yoktur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol