kızla tanışmak için kızın arkasından kosan erkek

floydian
önünden koşup da kıza bir nevi kıçını dönmek istemeyen erkektir. şaka bir yana kızla tanışmak için peşinden koşmak gerekmez. sadece ben buyum derseniz yeter ama diyorsanız ki ben ileri level´lara vakit kaybetmeden geçmek istiyorum, o zaman biraz koşmanız gerekebirilir evet.
henuz uc yasinda bir kardesim var
benim tanıdığım bir arkadaştır, bu arkadaş kızı şehir merkezine uzak bir noktada kesmeye başlar, konuşamaz ve kızı takibe alır, kız otogara gider eskişehir-bursa otobüsüne bilet alır, ardından bu, 8 saat otobüs yolculuğu ve kız bursa’da indiği sırada aynı okuldayız muhabbetiyle konuşmaya başlamışlar, fakat kızın akrabaları otogarda kızı beklediği için kısa bir görüşme olmuş .
hobaa
hayatımda galiba 1 kez başıma geldi.kampüsten çarşıya inmek için otostop çektiğim bir bahar öğlesi, jeep’li iibfli tikky ve hoş bir evladımız aldı beni,sağsağlim sohbetli kısa yolculuğumuz bitti.o arabayı park etmekle uğraşana kadar ben cengiz topel’den doktorlara varmıştım bile.bu genç evladımız oldukça hoş,bir de tikky olunca aklımın ucunun ucundan bile geçmezdi.koşa koşa takip etmiş.bir dahaki gün için sözleştik.ben yine kıllık yapıp numaramı vermedim ama son derece pişkin pişkin onun numarasını almıştım.buraya kadar her şey güzel,çocuk hoş,benim kalbim boş...ama gel gör ki bende şans mı var,akıl mı var.en yakın kız arkadaşımı da yanıma alma gafletinde bulundum.tabii ki bu bebeği o kız kaptı.buradan çıkacak sonuç sarışınlar boktur

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol