istanbul trafiği

0 /
mrvai
insanlarin kanser olmasina neden olan etkenlerden biridir. organizmada inanilmaz stres yaratir.gun gectikce artmaktadir ve cozum bulunmaz hale gelmektedir.
firatrock
trafiğin daha iyi yönetilmesi, uzun vadeli planlama yapılması, alt-üst geçitler ve kavşak düzenlemelerinin iyileştirilmesi, benzin ve geçiş ücretlerinin çok artırılması, yolların genişletilmesi, farklı günlerde tek-çift plakaların trafikten alıkonulması, metro ve öteki toplu taşıma araçlarının artırılması, gibi pek çok çözüm yolları olduğu rivayet edilmekte.
hallucinogen
istanbul un en işlek trafiğine sahne olan küçük çekmece-yeni bosna gibi bir hatta doğru düzgün hatta hiç emniyet şeridi olmaması bir sürücüde neler çağrıştırmalıysa işte istanbul trafiği de tam öyle bir durumda ve genel olarak ölüm tuzaklarıyla dolu kesinlikle.
bgat
istanbul’da yaşamayıp akraba ziyareti, gezi ya da iş dolayısıyla şehre gelenler için bazen sıkıntı yaratıp bünyeyi daraltan bir hengâme.
redcrow
genelde normali şöyledir;

atıyorum yalova’da - abi arabayla beş dakika ama yürüyerek en fazla 20 dakika sürer.

istanbul’da ise;

atmıyorum istanbul - abi arabayla 20 dakika ama yürüyerek en fazla beş dakka sürer.

instrument
birgün sevgiliizle gezintiye çıkmışsınızdır, saatlerce gezdikten sonra yine de doyamamışsınızdır, dönerken trafiğe yakalanmışsınızdır. işte o zaman o trafiği gelde sevme. bitmesin diye dua edersiniz. ama eninde sonunda biter, küfredersiniz trafiğe, sizi sevgilinizden ayırmıştır.
armour
istanbulun trafiği çok ünlü olduğundan yurdun dört bir yanından arabaya atlayan görmeye gelir. bir daha da gitmediği için ününe ün katar.
sepulturk
enteresan şekilde kar yağışından muhteşem etkilenmiştir. bunda okulların tatil olması ve işine gücüne kendi arabası yerine toplu taşım araçlarıyla gidenlerin etkisi olmuştur sanırım.
theshezofren
bitmeyen bi trafik olmasına karşın her saatine başka bi isim verilen bi sıkıntıdır kendileri.sabah trafiği, akşam trafiği,pazartesi trafiği,bayram dönüşü trafiği, bla bla bla...
independence
bugun saat 09:30 da cekmekoy’den yola ciktim, bogaz koprusune vardigimda saat 12:00 ye geliyordu. hesabini kendin yap. allah belasini versin boyle trafigin demeden de gecemeyecegim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol