güzel kızların kitap okumaması

0 /
josef k
her gördüğümde heyecanlanıp,aha aşık olacağım kız dediğim ama ne yetenekse bu hevesimi hemen kaybetmeme vesile olacak bir durum yaratmakta gecikmeyen sevilesi yaratıklar.hem güzel hem de entel olması birinci tercihtir diyorsanız sanırım ömür boyu sevgilisiz kalırsınız.
bok bocegi
güzel kızların tümünü "tikky" ve boş beyinli zanneden kimselerin ortaya atabileceği iddia.. oysa ne güzellik ne de çirkinlik beynin işleyişi ve kültür seviyesi hakkında bir fikir veremez ama otu boku genellemeye bayılan bir millet olduğumuz için böyle saçma önermeler çıkabiliyor tabi ortaya..

(bkz: çamur at izi kalsın)

bir de şöyle bir anti tez sunulabilir.. güzelliğin göreceli bir kavram olması yüzünden dünya üzerindeki her insan (kadın ya da erkek) bir başkası için mutlaka güzeldir.. bu durumda da hiçbir kız kitap okumuyor gibi bir durum çıkar ortaya o da saçma olur tabi..
nickmickyock
güzel kızların sahilde yatıp saatlerce kitap okumalarından daha iyi bir durumdur ki kendilerinin dikkatini çekebilmek için türlü maymunluklar yapmaya gerek kalmaz.
ludingirra
iğrenç bir genellemedir. "e allahın salağı, nasıl vardın bu kanıya ki pöykürüyon" denesi yaratıklardır bu genellemeyi yapanlar. kitap okumaması güzelliğinden falan değil, aptallığındandır o hatunun.
(bkz: helin avşar)
sözkonusu hatun kişi de, "ay ben kitap okuyamam sıkılırııııımmm, filmini çeksinler izleyeyim" şeklinde güzide incisiyle olaya ışık tutmuştu bir dönem. demekki neymiş, güzel olduklarından değil, sıkıldıklarından (!) mış.
salome
guzel kizlar kitap okumazlar cunku erkekleri korkutmak istemezler. hem bilgili ve kendini gelistirmis(ne demekse bu da) hem de guzel, yok olamaz, boyle bir kiz koca bulamaz, hangi erkek yanasir yanina sonra?!
tokalon
araştırmalar bile söylemektedir:güzellik artık daha fazla kazandıran birşeydir.erkek egemen zihniyet böyle oldukça zaten güzellerin kitap okumaması gerekmektedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol