tokio hotel

overload
almanya’da yilin en iyi cikis yapan grubu. yaslari 15 ile 18 yas arasinda degisiyor.dinlemeyenler icin "durch den monsum"’u siddetle öneririm. sarki sözlerini yazardim ama bazi kelimeleri o kadar yuvarlamislar ki anlamam mumkun degil.
sepulturk
tipik bir teen grubu. rezalet bir müzik tarzına sahipler ve rezalet tiplere. çocukluklarına vererek şimdilik kısa kesmek lazım eleştiriyi.

http://img434.imageshack.us/img434/6246/tokiohotelwallpaper016be2yx2ba.jpg
sosyete kizi suzan
hangisi kız hangisi erkek asla anlaşılamayan veletler. aslında hepsi erkek imiş ama inanması güç. kurugürültü olmalarının yanında yine de başarıları takdir edilesidir zira herhangi bir konserlerini izlemeniz gerekmektedir anlamak için. teenler çok sevmektedir çok. onbinlerce kişiye konser vermektedirler. aferin çocuklar.
insomnie
son zamanlarda yine moda olmaya başlıyan once almanya fransa derken turkiyedede yavaş yavaş hayranları oluşan ilk başta kız sonrada japon sandığım grup trough the monsoon gayet guzel geriside artık...
angelus
ergenlik çağı bunalımından muzdarip çocuklar izlenimi veren bireylerden oluşan gruptur. dinlemedim lakin, dış görünüşleri ile değerlendirdim. şekilcilik yaptım, şeklci olmak kötüdür ama.
scapegoat
ilk gördüğümde vokalistinin cinsiyetini anlayamayip aşık olduğum, sonrasında erkek olduğunu öğrenince "ulan yoksa ben homoseksüel miyim acaba? yok lan nasıl olur?" diye düşüncelere kapıldığım,daha sonrasında "madem ki homoseksüelim başka bir erkeğe neden ihtiyaç duyayım , ben kendime yeterim" dememe sebep olmuş gruptur.

edit: benim şu anki tercihim mi? aseksüelim artık, ömrümü çürüttü bir gencin cinsel hayatını kararttı bu grup. hepiniz birbirinize veriyosunuz işte, iğrenç organizmalar.
passive
’ulen şöyle brian molko gibi androjenik bi insan olayım da baağyanların gönüllerini fethedeyim. hee yeeah diye bağırırım zaten. müzik işini de halletmiş olurum..’ düşüncesiyle hareket eden bir vokale sahip olan pazarlama harikası gruptur..

ayrıca bu dört velet müziğin son yıllarda tamamen paraya dönüştüğünün ispatıdır.. piyasayı kazanmak için insanlar ne hallere düşüyor ey yarabbim dedirtmiştir bizlere!!
angelus
"ulan anası babası hiç mi kulaklarını çekmez bunların" şeklinde derin ve bir o kadar da felsefi düşüncelere sevk eden gruptur. dream tv de de bol bol çıkmaya başladı ibişler.
bitterend
müzikleri,tarzları,görünüşleri beğenilmese de;7 yaşında müziğe başlamaları,16 yaşında albüm çıkarıp yine o yaşta ödüller almaları ve 18 de en çok satanlar arasına girmeleri yönünden takdir edilmesi gerektiğini düşündüğüm grup.
sepulturk
zamanında 15 yaşında ödülleri peşi sıra toplayan "britney’s pairs"dan tek farkları ellerinde gitar baget filan olması olan gruptur. zamanı gelir böyle çocukları pompalar medya, atarlar bir yem gibi insanların önüne, hayatlarını piç ederler körpecik çocukların. sonra da bu çocuklar 25 yaşlarına geldiklerinde "aha bak erkenden şöhret oldular amı götü dağıttılar" şeklinde haberler çıkarır yine aynı medya. neden, çünkü malzemeyi garanti altına almak isterler. çok çakaldır bu mtv ve türevi gudik medya. bu garipler de bu tuzağa düşmüşlerdir. ama yaşları 18’e gelmiştir efendi olsunlardır. çocuk mocuk anlamam ezerim kafalarını tombi gibi.
theli
solisti brian değil, tom kaulitz’dir. üstüne neden bu kadar gidildiğini anlayamadığım bir gruptur. önyargıları bir kenara bırakırsanız fena grup değildir, through the monsoon, ready set go gibi güzel şarkıları vardır.
364sadsam
solistinin cinsiyeti ayırt edilememekle beraber, gözleri pek bi güzeldir.ya da o kadar makyajdan dolayı öyle gözükmektedir..bilemiyorumdur..ayrıca başka bir grupla ya da başka herhangi bi şeyle karşılaştıramıycam ama şarkılarının sözlerine bakarsanız gayet de hoştur..bana hoş geldi en azından..tiple yargılamamak lazım insanları efenim; dinlemek, anlamak da lazım..
ha ayrıca da;

(bkz: spring nicht) izleyecekseniz şayet, klibini izleyin
ve
(bkz: der letzte tag)
westkhan
walla ne olduklarını anlamak mümkün olmayan müzik grubu ayrıca türkiyede rock dinliyorum diyen yada liselerde gothıc havasında olanların hayranı olduğu grup bence vasatı aşamıyorlar.
avalon
solistlerinin dünyadan olup olmadığı, değilse hangi gezegene ait olduğu, gerçekten var olup olmadığı, ne türden bir velet olduğu merak edilen ayrıca diğer grup üyelerinin de anime karakterlerinin vücut bulmuş hali diye nitelendirilen rock grubu.
serpensortia
mtv ema ödüllerinde en iyi rock (?) grubu ödülü alan grup. aslında pek $a$ırmamak gerek zira oyları internet üzerinden fanları verdi. facebook gruplarından takip ettiğime göre ciddi ciddi bazı ergen kızlar tapıyor onlara. zaten bu dünyada çok sevilmek için ya garip (?) ya da mükemmel olmalısınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol