aldatmayan erkek yoktur yalan soleyen erkek vardır

cikolata
bu kural dahilindeki erkekler cok yasasin o kadar ince dusunuyorlar ki, kiz arkadaslarini kirmamak icin yalan soyluyorlar. ne kadar yuce bir davranis, her tarafindan dusunce akan... gururlanmasi gereken insan icin soylenmis yegane ata cumlesi, basucu soylemi, hayatin anlami.
muque
bir kaç kelimenin yer değiştirmesi,çıkarılması ve eklenmesiyle düzene girebilecek bir cümledir şöyle ki;aldatmayan erkek yoktur,aldattığı halde "hala hayatta kalmayı başarabilen erkek" vardır.erkek eğer; bir başka bedene, ruha ihtiyaç duymuşsa, sadakat+kadın+güven denklemine zarar getirmişse, ebesinin *mına kadar yolu vardır afedersin.ayrıca sanılmasın ki; yalan söylemiştir de kadın aldatıldığını anlamamıştır, lay lay laaayy şeklinde hayatına devam eder.sevgilisinin kaşının gözünün şeklinden anlar hatunlar aldatıldığını,hisseder...en güzel anlarında bile sezer aradaki uçurumu.rüyalarına konuk eder aldatılış sahnelerini ama kondurmazlar o ayrı.ki bu konuyla alakalı cinsiyet ayrımı da gereksizdir.bir insan aldatmışsa dürüstlüğünü de alsın siktirsingitsindir.

melusine
erkeklerin aldattıklarında kanıtları göz önünde olsa dahi komik duruma düşecek şekilde inkar etmeleri nedeniyle söylenebilecek çok doğru bir söz.
goetica
aldatmayan erkek yoktur belki yalan söyleyebildiğini zanneden erkek vardır.sadece zanneder.yalan söyleyeyim derken maymun olur.karşısına geçip kıvrandıkça gülünesidir.
darkofdirt
insan aldatmaya meğillidir ve burda kim ki at gözlüğü takmadıgını iddia ediyorsa o aynı zamanda aldattıgınıda kabul ediyor demektir...
isimsiz kahraman
ülkemizde cinsellik hala bir tabu olarak kaldığı sürece, ve erkeğe uygulanan eğitimde, kadınları, bir fırsat,bir cinsel obje olarak görmeleri öğretilmeye devam ettikçe maalesef bu tür başlıkların doğruluğu tartışılamayacak.
walide sultan
birincisi: soleyen- diye bir sey yoktur ibo’nun sarkilarinda vardir belki. "soyleyen" olmasi hedeflenmis olabilir mi acaba?
ikincisi: bu basligin tarafimizdan mealidir. soyledir; karisini aldatan serefsiz erkek ayni zamanda iyi yalancidir.
aldatmayan degil, basliga gore aldatamayan erkekler ise bu serefsizlige meyilli olup yalan kismini kiviramayanlardir.
tabii bunun karsiliginda bir kadin unsuru vardir;
bu basliga gore kadin kisisi de;
birincisi:kesinlikle aldatilandir, yalani yutan saftir bunlar ayni zamanda.
ikincisi:kesinlikle aldatilamayandir, cunku kocalari yalan soyleyemeyenlerdir.

zeki olup da kocasinin boyle serefsizliklerine goz yummayacak kadar yuvasina hakim kadin yoktur.

goruldugu gibi imlasi bozuk yazilmis bir tezin sahibinin, baslik acarken antitezini dusunecek bir gailesi de olmamistir.
biz yazalim gene yazmaya calisalim antitezini;
kadin aldatiliyorsa bu erkegin anormal psikolojisiyle ilgilidir. aldatmak eylemini sevmesiyle ilgilidir, bu kisi bu olayin disindaki yasantisinda da duzgun birisi degildir.
"oh ne guzel aldatiyorum bu salak kadini ama anlamiyor" nidalari altinda hala o kadinla olan iliskisini surdurmekte olan anormal kisidir.
kadin ise yalani kulaklariyla degil yuregiyle cozen kisidir. o aldatildigini hemen anlar ama buna sartlarindan dolayi katlanmak durumunda ise bu anormal insanla iliskisini agir sartlar altinda herseyi yutuyormus gorunerek surdurmeye calisir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol