parası olup da ucuz cep telefonu kullanan insan

cikolata
ilk okudugunda insanin aklinda sanki, parasi olan insanin mutlaka pahali cep telefonu kullanmasi gerekiyormus gibi bir his birakan baslik. ayrica vardir boyle insan modeli, parasini 1 ay sonra yenisi cikacak bir seye yatirmak istemiyordur, ucuz olandan memnundur.
belkibirgunbiryerde
parası olmadığı halde pahalı cep telefonu kullanan insandan daha mantıklı olduğunu düşündüğüm insandır..genellikle anne-babalar bu grup insanlara örnek teşkil ederler..çocuklarına pahalı cep telefonları almaları ama kendilerinin o eski takoz tabir edilen modellerden gayet memnun olmaları bu durumu kanıtlar..
sirinsem gunahim ne
özellikle esnaf kesiminde yaygındır bu gibi insanlar.sadece ucuz telefon kullanmakla kalmazlar,eski model arabaya binerler,ucuz kıyafetlerle gezerler.bu davranışlarının sebebi kesinlikle pintilikten kaynaklanmaz.
son model araba,telefon,son moda kıyafetlere yetecek paraları olmasına rağmen o insanlar zenginliklerini dışarıya fazla yansıtmamak için o hayat tarzını seçerler.çünkü zengin olduğunu belli eden esnaf olası ticari rakiplerini kendi sektörüne reçelin sineği çekmesi gibi çeker."bak ahmet abide para çok bizde bu işi yapalım " gibi.
poturt
büyük ihtimalle telefonu yalnızca yakınlarına,eşine,dostuna ulaşabilmek için kullanan,telefonuyla fotograf çekmek,internete girmek gibi dertleri olmayan anneler ve babalardır.
nopanic
alo diyeyim yeter felsefesine sahiptir ki bununla beraber araba konusunda da ayağımı yerden kessin yeter görüşünü benimsemiştir.
zekirbelli
eğreti görünen bir hadisedir,servet yatırması gerekmez bir telefona ama bok gibi parası olup takoz kullanıyorsa o adam paraya gözü doymaz kişi olma potansiyeli taşır ki iş değildir.burada yazılanı hep yazıldığı gibi kabul etmemeniz dileğiyle..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol