cici kus

walide sultan
sozluge bu sevimli nickiyle giris yapan bilgice ben de hosgelmissiniz diyorum. cici entryler yazmasi dilegiyle saglikli ve uzun bir bilgic omru diliyorum.
376
kendisi henuz yeni gelmiş bir yazarımızdır..hakkında hiç bir kesin bilgim yoktur. lakin cinsiyeti hakkında keskin tahminler yapabilirim..haa ’’ne bok yemeye cinsiyeti hakkında tahminler yapacaksın’’ diye sorabilirsiniz evet haklısınızda, ama kuru kuru bir forumvari hoşgeldin i, konsepte ters, racona ayrıkırı ve caiz değildir.

kendisi muhtemelen bayandır. şöyle oluyor efendim

hamdullah adında bir arkadaşı düşünün.

-hasan abi
+ne var lan
-abi bilgi sözlük diye bi yer var oraya üye oldum
+aferin lan nickin ne ?
-cici kuş
+hadi lan(evet beklenen bir tepkidir)

evet bu kadar açıklamadan sonra kendisine çok hoşgeldin demekte sakınca görmediğim, hoş nickli arkadaş.
louandreassalome
son girdiği entrylerle bana sözlükteki ’bilgiç’ unvanının kendisine yeterli gelmediğini düşündüren zat.zira walide s lawyer olsa hoş olmaz mı,olur...

lakin anlamadığım nokta şudur:benim ya da bir başkasının verdiği ayarların walide sultan kişisinin sözlük hesabının kapatılmasında bir rolü yoktur.burada kurallar vardır,uyan kalır,uymayan yönetim tarafından gönderilir.bu kadar basit...

şimdi de bazı entrylerine göz atalım:
#298251 hmm bir yazarın ukdeyi doldurması için ’haddi olmasının ölçütü nedir?cici kuş adlı yazar buna karar vermede nasıl bir hak görmüştür kendinde?bu entryde ve abkz verdiği
#298258 nolu entryde geçen tehdit cümleleri için kendisine ’elinden geleni ardına koyma’ demek istiyorum.#298249 id’li entryde sözü geçen başlığın ise çağrışım olmadığını belirtmek isterim.sanırsam yazması var,okuması yok.

gene birilerine çemkirme işlevi taşıyan entryleri:
#298253
#298285
#298232

son olarak sözlüğün forum olmadığı,kimsenin kimseye laf atmaya,hakaret etmeye hakkı da olmadığı gerçeğini hatırlatır,üzüntüsünü sessizce yas tutarak geçirmesini,cici cici entrylerini girmesini,birileriyle uğraşmak için alakasız ayarlar vermek yerine imla kurallarına dikkat etmesini naçizane öneririm.mazallah müwekkili gibi kuş olup uçabilir...
louandreassalome
#298758 kendisini kibarca uyarmama rağmen halen sözlüğü forum zannetmede ve hakaretlerine devam etmede ısrar eden ve beni bu gereksiz tartışmaya sürükleyip cevap vermek durumunda bırakan kişidir.

beni tanımaz etmezmiş,ancak çemkirme adını verdiği damgalamadan kişiliğim hakkında yorum çıkarabilmiş,kendisiyle çelişen,bu kadar kişiyi aptal sanan kişidir.

bana yakıştırdığı ’buraya yazılacak malzemeyi bu tip tartışma ortamlarından sağlama’ hadisesini asıl icra eden kişi konumundaki kendisine bunlarla uğraşmak yerine dilbilgisi çalışmasını öneririm.
louandreassalome
aşağıdaki houston diyaloğu her şeyi özetlemektedir,yorumsuzdur:

cici ku$- (#298770) uyarma yetkisini nereden aliosunuz merak ediorum? sozlugu foruma cewirmissin diosun da adimin altina altini sereflendirerek icinde olmadigim bir tartismaya suruklemeye calisiosunuz beni.

louandreassalome->cici ku$: sizin bana laf atıp,ukdeleri ’hak edenin doldurmasını’söyleme yetkisini aldığınız yerden alıyorum.tartışmayı başlatan sizsiniz.sadece ben değil birçok kişi bunun farkında.durup dururken kimseye bunları yazacak halim yok.son olarak rica ediyorum,uzatmayın artık,beni de cevap verme durumunda bırakmayın.

cici ku$- oeh bi uza artik.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol