hiç kimseye berbat oyu vermeyen bilgiç

0 /
underpressure
"bilgiç kişisi iyi de olsa, kötü de olsa yazmıştır, emek vermiştir, değerlidir, üzmek ayıp olur," gibi düşünceleri bünyesinde barındıran, nesli tükenmek üzere olan bilgiçtir.
imphotep
şevkatli bilgiçtir.kıyamaz ki..hatta o berbat butonunun üstündeki üzgün suratı görünce bile dayanamaz..koşarak banyoya gider..orda hıçkıra hıçkıra ağlar..geri geldiğinde muhteşem oyu verir..gözlerinin altında kalan boncuk gözyaşı damlasını baş parmağının dışıyla silerken hafif tebessüm eder..içini hoş bir huzur kaplar..ardından başka bir entry görür..bu böyle sürer gider..
lordleon
sabırlı, sinirlerini aldırmış, pembe gözlük takan, iyi niyetli, karıncayı incitmeyen, düşünceli, insana benzeyen, melek desen melek değil, ufodur kesin.(evliya ufo)lan bu benim! valla da billa da yeni farkettim. ama benim böyle sürmez bilesiniz. bekaretimi bozdum mu pis bozarım. hak ve hakedilen kavramları çerçevesinde tabi.ona göre ayağınızı denk alın.(dedim ya ufo)
hasktir
(bkz: hasktir)

iyiyse muhtesem veren kotuyse hic dokunmayan bilgictir. insanlari yargilamanin ne kadar zor bir sey oldugunu bildigi icin bu sorumlulugu almak istemeyen bilgictir. kimseyi uzmek istemeyen bilgic de olabilir. bu boyle gider..
geri donusum kukusu
hiç kimseye berbat oy vermeyen bilgiç ise, kanımca aşağıdaki 3 maddeden birine, ikisine yada hepsine uyan bilgiçtir.
1- seri muhteşem oy veren ibnedir. ya da;
2- sözlükteki puanlama sisteminden halaaa haberi olmayan aklı havada şahıstır kendisi.ya da;
3- ortalarda biryerlerdedir.

3. maddeden kıllanır birazdan çıkar ortaya. ahanda buraya yazıyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol