7 mayıs 2006 beşiktaş galatasaray maçı

0 /
myysteriouss
en ucuz bilet 40 milyon diye biliyorum.daha ucuz olsaymış da daha fazla insan gelirdi sanki,zten takım çok iyi ya bir de boş olursa stad..
faten
hasan kabzenin sonradan oyuna girip 2 gol atmasıyla galatasarayın 2-1 galip geldiği mac..

bir derbi düşünün , sampıyonluk rakibiniz ılk yarıyı onde kapamıs ,siz ilk yarı bır penaltı kacırmıssınız ,tum takımın moralı sıfır ,yenık duruma dusuyorsunuz ve oradan macı cevırıyorsunuz ,işte buyuk takım olmak boyle bırsey ,işte galatasaray böyle bir takım..

besıktas yatacak ,kolay mac olacak seklınde atıp tutan fenerlı yonetıcı ve taraftarların suratı bır nebze olsun kızarmıstır umarım ..

beşiktaş ve galatasaray kluplerinin ,fenerbahce olmadıgını ,sampıyonluk ugruna bıle olsa kırlı oyunlara gırmeyecegını ,gerekirse sereflı ıkıncılıklerle yetınecegını ama asla fenerbahce gibi bir takım olmayacagını anlamıslardır umarım..

sonucta ıkı takımın puanları eşit ,sampıyonluk son hafta bellı olacak ,ama ne olursa olsun ben takımımla gurur duyuyorum ,paraları odenmedıgı zamanlarda bıle mucadele etmelerıyle ,oynadıkları futbolla ,ettikleri mucadele ıle ben takımımla gurur duyuyorum ,ıkıncı olsa bıle takımımı bagrıma basarım ,ama fenerbahce sampıyon olsa bıle ,bu hakem hatalarıyla ,ellerle atılan gollerle ,hatalı verılen penaltılarla ,haram puanlarla sampıyon oldukları ıcın fenerbahcelı taraftarlar gurur duyabılecek mı bunu merak edıyorum ..

underpressure
beşiktaş takımınının daha iyi oynayıp hak ettiği halde kazanamadığı maçtır. iyi mücadele ve hırslı futbollarından dolayı beşiktaş takımını kutladığımız maçtır.
namaz kilan ateist
canım galatasarayım bu maçı da almayı başardı. biraz bjknin hakkıydı ama puan bizim için daha değerliydi. bjkyi tebrik ederim fortis kupasını aldığı için!!
myysteriouss
öncelikle beşiktaşlı olarak galatasaray’ı tebrik etmek isterim.bir ayağı dışarda diğeri evde,bağdat caddesi’ne vs..kutlamaya çıkmaya hazırlanan fenerbahçelilerin sevinçlerini kursaklarında bırakmış oldu tabi bu bariz.ha ben tabii ki kendi takımımın kazanmasını istedim,demirören’in bazı ilginç açıklamalar yapmasına rağmen takım kendini biliyordur,o kadar gurursuz değiller diyodum ve gösterdiler de yatmayacak kadar gururlu olduklarını ve sanki şampiyonluktan kopan onlar değilmiş gibi mücadele ettiler.şanssızlıktır,son dakikada yenildi,ama iyi oynamadı mı oynadı,olsundur.kutalarım takımımı da mücadelesi için.tabii ki konuşmaya,iftiraya meraklı fb.liler olabilir,dinleriz güleriz biz de.satıcak satıcak bjk dendi ve yenildi ya bjk sattı canım tabi.çok kolaydı.
ankakusu
tam da simdi fener one gecse, besiktasda galatasaraya karsi one gecse, galatasaryli taraftarlar ne kadarda uzulurdu diye dusunurken bundan 40-50 saniye sonra fenerbahce one gecmis, bu yetmezmis gibi bu golun hemen ardindan tumer metinin besiktasi 1-0 one geciren golu atmistir.
o an galatasarylilar ne dusundu acaba. boyle bir ani taraftar olarak hic yasamak istemem dogrusu.

neyse ki hasan kabze galtasarayi bir hafta daha umut dolu gunler yasamaya sevk etti.
iyide etti soyle kiran kirana son bir hafta izleyelim.
belkibirgunbiryerde
dün gece katıldığım bir aile ziyareti sırasında üç-dört saat boyunca futbol konuşulmasının "bayılacam allaaam,sen bana sabır ver" diye düşünmemin,ve futboldan anlamayan,sevmeyen,hazzetmeyen,konuşmayan,sıkmayan, babama bir kere, bir kere, bir kere ve sonsuz kere daha âşık olmamın sebebi olan maçtır..budur!..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol