neden hala gitmiyorsun

muque
neden hala gitmiyorsun? bu boşluğu delicesine derinleştirmek mi niyetin?çıkıp gitmelisin bu hayal evinden..kapının girişinde umutlarım var giderken çöpe bırakıver umarsızca.salona bir göz attım demin; televizyonun karşısında açık kalmış kitabın.hangi sayfasında hangi kadın boğuluyordu fark edemedim.al onu da..!
mutfakta senin için pişirilen o çikolatalı kek kalmış, beceriksizce kalıplara dökmüştüm hani hatırladın mı?bir lokma al, benim canım acıyor!
neden hala gitmiyorsun sen?
"hala"ların devamlılığına mı sürükleyeceksin acımı?git hadi!mumları söndürme ama yürürken, üşütüyor rüzgarın...dost akşamlarına konuk ettiğin balkon kapısı açık kalmış şimdi...yüreğime çarpıyor!buzdolabının üstünde okumadığın, ama benim ısrarla yazdığım notlara baktım demin...oysa ki ne güzeldi "sana acıktım" demelerin...
neden hala gitmiyorsun?
benim sana "seni hala çok seviyorum"
demem...benim hala yaşıyor olmamla eş değer bunu mu duymak niyetin?
git sevdiğim...haydi git artık bu hayal evinden.geçmiş zamanlara konuk olalım...akmayalım geniş zamanın tutarsızlığına...bitsin!

overload
gidecem, isim var gitmem lazim. bak biz gidiyoruz sen saat 9 da yemegin altini kapat. saat 10 da kardesini al. blablaba sözleri karsinda sikilip.
sarfedilecek ve edilmesi gereken cumledir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol