şehirler arası otobüsten entry girmek

jelibonur
12 saat boyunca olmadı diyerek tüm otobüsü rahatsız eden otobuste ki tek gayesi kusmak olan ve bu durumu alelen insanlarla paylasan yaslı adam saat 04:24 de pilavlı kuru yiyerek herkesi cıldırtmıstır.muavin bile yaslı adamın bu durumuna anlam veremiyordu.hanımı ise sürekli oyy anaamm ben bittim bu sefer diyerek kocasını motıve ediyordu kadının uyumadan önce ki son cumlesi yapmadan gelme idi.ön koltuk un cok yaslandıgından sikayet eden yaslı teyzenın ruyasında ne yaptıgı çözülememişti.kocası ise denedim yine olmadı basaramadım,parmagımı soktum ama olmadı diyerek kusamamak sikayetini dile getiriyordu.işte size otobuste entry malzemesi cıkaran olaya en güzel örnek.
independence
otobusun fazlaca sarsmasindan ote bir sorun olmaksizin bu eylemi gerceklestirebilirsiniz.tabi diger yandan a$ik oldugunuz ki$i msn de "neredesin, ne kadar kaldi" ve turevi sorularla kafayi yemenize sebep olmazsa.
spoiled
sarsıntıdan kaynaklanan imla hatalarının sıkça yapılması muhtemel olduğundan asla denenmemesi gereken hadise.
overload
ya ne entrisi insan sarsintidan klavyede ki tuslari göremez en iyisi ac bir counter strike oyna dur sabaha kadar. sabahlar olmasin.
independence
feci $ekilde salgin haline gelen durum.neredeyse sirf entry girmek icin yolculuk yapasi geliyor insanin.sarsintidan oturu muhte$em oyu vermek yerine berbat oyunu tiklamak da cabasi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol