üçüncü sınıf sözlüklerde yazar olmak

korsikali
ekşi sözlüğe yeni yazar alınmaması yüzünden ben dahil birçok kaliteli entry üretebilme potansiyeline sahip insanın kendini tatmin etme gayretiyle başvurduğu yoldur.
jelibonur
ücüncü sınıf sözlüklerde yazarak sözlük kalitesi yükseltmek baglamından son derece yararlı olan bir durumdur.eksi sözlük cem yılmaz’lar toplulugudur ama ücüncü sınıf bir sözlükde kaliteli ve eglenceli entryler girerek gönüllerde taht kurabilirsiniz.
independence
ab’nin her sene yapmi$ oldugu "bu senenin interaktif sozlukler sinif siralamasi"na gore yapilan tespit sanirim bu "ucuncu sinif sozlukler" tespiti. $ahsin tasavvurunda canlandirmi$ oldugu ucuncu sinif bir sozlukten bile siktir edilivermesi ise kanimca kendisi icin buyuk hayal kirikligi olmu$tur. bebegim benim oh yeah.
yumurtagibicocuk
var bunlardan bildigim bir kac tane, birinde de zamaninda yazarlik yaptigim icin bildigim nanedir bu.
bknz veremeyecek kadar yorgun oldugum icin eksi sozluk ve inci sozluk olduklarini dusunuyorum, zira gorunen koy kilavuz istemiyor.
krampus
adama ''sen kimsin ki?'' derler demekten kendimi alıkoyamadığım tanım.
ne için ve ne sebeple içinde bulunduğumuz şu platformu ötekileştiriyoruz? şuna açıklık getirmekte fayda var, 2004 yılında kurulmuş bir sözlükten bahsediyoruz. tanım da geçen rakam hangi gezegenin matematiği ile alakalı bir fikrim yok ama...

(bkz: terbiyesiz müdürüm afedersin)

müdürümden edit: sözlük 2006 değil 2004 yılında kurulmuş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol