tetriste hep uzun çubuğu bekleyen insan

0 /
sirinsem gunahim ne
uzun çubuğu dikey yerleştirerek dört (4) sutünun kaybolması ile kazanılan puanın dört tek sutün (4*1) kaybolmasından daha çok olmasından dolayı gözünü puan bürümüş insandır.
overload
bu tip insanlar hayatin ve kaderin daima tasak konusudur. kendimden biliyorum tüm oyun boyunca o cubugu beklersiniz ancak o öyle bir zamanda gelir ki sizi rahatlatacagina daha da strese sokar. " zamanlamani sikeyim a.q iti" diye nara atan insan tipidir.
benim ya
oyunu her zaman uzun cubuk icin sekillendiren ve uzun cubuk gelsin is bitti seklinde oyuna devam eden buyuk umut insanlaridir...
ankakusu
plan ve taktikleri uzun cubuk ustune kurulu olanlardir bunlar.
bide uzun cubuk geldi mi inanilmaz zevk alirlar.
yok olan taslari gordukce allll!!! allll!!! diyesi gelir insanin.
ithilquessir
bir an once asama gecmek istiyen insandir. kolay asamalari bir an once atlayip daha dis dolduran yerlere gelmek istegi ile yanip tutstugu icin 4 sirayi birden ucurarak 4 sirayi tek tek ucurmaktan cok daha fazla puan koparmayi koymustur kafasina. isin sirlarini cozmus, ucuncu gozunu acmis kisidir bu.
eldrun
her yiğidin uzun çubuk bekleyişi farklıdır.kimisi inat eder orayı hiç doldurmaz, oyunda ona inat yapar çubuk mubuk vermez.oyun game over olur.bazıları bekler bekler çubuk gelmeyince en alakasız şekilli zımbırtıyı gider oraya sokar, oyunu eski haline getirmek işkenceye dönüşür.tahminimce üstteki satırların düzgün yapılması ile, uzun çubuk gelmese bile l şeklindeki çubuklar kullanılılarak yüksekliğin tehlikeli hale gelmesini önlemek iyi bir taktiktir.
angelus
beklenen uzun çubuk geldiyse ve özellikle cuk diye oturduğu bir alan buldu ise orgazm etkisi yaratabilir bireyde.evet.

ps: entryi freud bilinci ile okuyunca bi tuhaf olduğumu itiraf etmeliyim. böyle uzun çubuk, cuk diye oturduğu alan, orgazm etkisi.
eflatun kar
tetristeki uzun çubuğu vasıfsızlıktan kurtarma, daha fazla puan kazanma, daha hızlı üst seviyeye geçme, oyunu çevredeki bilumum tetris hastalarından daha iyi oynama gibi sevdaları olan kişidir.
ekrandaki bütün her şeyin temizlendiğini görmenin mutlu ettiği tetrisi ancak böyle oynamaya şartlanan gerekirse çubuk gelmediğinden game over olmasını tercih eden şahıstır.
elma sekeriiii
o uzun cubuk hayat kurtarıcıdır. oyunu buyuk oranda bitirmenize yardımcı olan yegane $eydir yani. hep bir açıklık kalır onca abuk $ekilden dolayı. o cubuk olmadan hayat nutellasız ekmek gibidir.

ben de onlardandım, fırk.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol