solak olmanın avantajları

0 /
bonuspaterfamilias
özellikle adliye,okul,devlet dairesi gibi nevi şahsına münhasır birçok insanın bulunduğu bol büroktarik ortamlarda direkt ilgi çekmenize ve reklam olmanıza yol açar, 50 yaşlardaki ağzının suyu akan bir çok azgın antropozlu erkek etrafınızı saracak ve işlerinin el yordamıyla yürüyecektir.kurum istanbul icra daireleri’nden biri ise olayın böyle cereyan etme ihtimali tavan olacaktır..
zappatista
farklıyız der zappatista.beynimiz de farklı işliyor ama bu teknik mevzularda avantaj sağlamıyor.eğer dominant beyin küreniz gerçekten sağ ise işte o zaman acayip üretken oluyosunuz.
underpressure
bizzat şahit olduğum bir avantaja sahip bir kişilik özelliğidir. solak olan hocamızın final sınavında, solak olan arkadaşım sınav kağıdının sonuna "hocam ben de sizin gibi bir solağım" yazdığı için dersi geçmiştir. böyle de bir avantajı vardır solak olmanın.
7doors
solak şahıslar sağ ellerini de kullanabiliyorlarsa güzel sanatlar fakültesine giriş sınavlarında, şansları, çifte kavrulmuş lokum kıvamındadır çünkü bu kişi tek eliyle resmin çizgisel aşamasını tamamlarken diğer eliyle de tonlamayı halleder. şimdilerde yerine cd kullandığımız kasetlerin aynı anda dönen bantları gibi çalışır durur bunlar; ancak sağ el solak insanda arka teker görevini görürken sol el düzen teker görevini üstleyerek mekanizmanın aksamadan çalışmasını sağlar.
sukela
sağını kullananların solunu da kullandığı çok nadir görülür. ama solaklar sağ kullananlara göre yapılmış olan her icada alışmak zorunda olduklarından sağını da solunu da kullanma becerisine sahiptir.

bir solak tenis oynarken rakibini şaşırtabilir.
jean valjean
insanlar ağirlikla sağlak olduklari için bilinç altlarinda karşi tarafin tepkimesini hep sağ taraftan beklerler ve bu yüzdendir ki futbolda ve dövüşte ayricalikli olursunuz. karşi taraf solak olduğunuzu bilse dahi bilinç altinin esiri olur ve yanilir.
nick nicki nickince
özellikle masa tenisinde tüm rakiplerinizi yamultursunuz, çünkü biz sağ elimizi kullanırız ve dünyanın sadece %8’i sol elini kullanır. bu nedenle biz tüm tepkileri sağ elle gelecekmiş gibi bekleriz ama sol elle gelen hiç beklenmedik bir vuruş bizi çok kötü yamultur.

bu nedenle solaksanız, o kadar yetenekli olmasanız bile amatör turnuvalarda maçlarınızın ilk setinde çok büyük avantaj sağlarsınız. çünkü rakibin o sol ele alışması yaklaşık bir set alır. rakip normalde back hand’e - zayıfa- çalışırken o back hand bir anda fore hand olmuştur ve kaboom kaboom patlamaktadır.

işte böyle şerefsizdir solak masa tenisi oyuncuları.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol