büyük düşler

myysteriouss
mor ve ötesi’nin 8 mayıs’ta çıkacak albümünün ismi.bunlar da şarkılarmış:saklama, şirket, çocuklar ve hayvanlar, ayıp olmaz mı?, büyük düşler, darbe, durma öyle, kış geliyor, parti, sonu belli, kördüğüm, küçük sevgilim.
myysteriouss
dünya yalan söylüyor’da olduğu gibi bu albümün de şehir,bırak zaman aksın ve gül kendine’yi arattığını düşünüyorum,artık o eski albümlerin,o çok başka şarkıların tadı gelmez bence;küçük sevgilim belki biraz farklı,tek çok güzel çok başka etkileyici olmuş diyebileceğim şarkı.dünya yalan söylüyor’da olduğu gibi ağızlara sakız olabilecek pek şarkı yok.emin değilim ama şirket çıkış parçası diye duydum,sözleri en akılda kalan şarkı diyebilirim.bir de darbe var;asmayalım da besleyim mi sözünü tekrar ediyor şarkının sonunda,pek hareketli olmuş,sözlere bakınca bu kadar eğlenceli melodi olmasaymış diyorum,anlatıklarını düşününce.ayrıca burak güven de sonu belli isimli şarkıyı söylüyor,iyi oldu bırak zaman aksın’dan sonra onun sesini duymak,harundan ziyade sıcaklık geliyor onun sesinden.bakalım neler getirecek bu albüm,o dünya yalan söylüyor’la gelen popülerlik devam edecek mi,bana pek öyle gelmiyor ama bakalım belli olmaz,zaman gösterecek..
normal
türk rock müziğinin yeni bir incisi büyük düşler. her şarkı farklı sound a sahip. realiteleri tokat gibi yüzünüze çarpan..ulan 2 satır sizde gözünüzü açın die haykıran bomba albüm..çıktığı gün aldım,korsana da hayır!
dark tranquillity
mvo’nin albumle ayni adi tasiyan gayet anlamli parcasinin sozleri:

nedir ki
ziplarlar
ego tramplenlerinde
kadinsiz erkeksiz bir sehvet dusunun
oyundur, oynarlar
bitmiyor isgalleri
ben seni oralardan cekip almadım mı?

bu kadar sert mi
cevabın bana
askin oldugu yerde

bu kadar mert mi
kaosun dili
ac su kalbini
soyle

nedir ki
yıkarlar
kırılgan ruyamızı
isiksiz ve renksiz mimarlar dusunun
oyundur, oynarlar
bitmesin isgalleri
uzundu sokaklar
yurumek isterdim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol