duygularıni bastiran kızlar

ithilquessir
bu kizlar tanim geregi iki gruba ayrilir. kendi duygularini bastiran kizlar, baskalarinin duygularini bastiran kizlar.

kendi duygularini bastiran kizlar: buyuk ihtimalle daha onceki deneyimlerinde cani yanmis, tekrar bir seyler hissetmeye korkar olmus kizlardir.

baskalarinin duygularini bastiran kizlar: guclu olma hevesine girip etrafindakileri ezip buzen kizlardir. uzun donemde tahammul edilmesi zordur.
melusine
içi kan ağlarken gülebilen insan modeline en iyi örnek olarak verilebilecek kızlardır.üzüntüsünü,sinirini,kaygılarını,hayata küsmüşlüğünü dışarı yansıtmadan yaşamayı öğrenmiş duygularını gizleme konusunda başarılı kızlardır.bunun sebebi insanlara olan güvensizliği ve insanlar tarafından yıpranmış olmasıdır.duygularını dışa vurmaması nedeniyle psikolojik sebeplere dayanan hastalıklara yakalanma olasılığı yüksek olan insanlardır.
guz
günün birinde bu basım basım bastırılmış duygular bastırılan yerde yer kalmamasından ötürü patlayacaktır. ki bu kızların o anlarına denk gelinmemeleri şiddetle tavsiye edilir.
louandreassalome
duygularını ve onlara dair arzu ve isteklerini bilinçdışına iten ve savunma mekanizması kullanan kişilerdir.unutulmamalıdır ki duyguların ortaya çıkması kişinin elinde olan bir şey değildir,bastırılmaları da çoğu zaman öyledir.ancak kişinin farkındalık kazanarak duyguları üzerinde denetim kurması sağlanabilir.ayrıca bastırılan duygular eninde sonunda kendisini patolojik yönden dışa vuracaktır.
nofear
bunlarda;bu bastirilan duygular sonucu büyük bir enerji birikir ,fay hattinda biriken enerjiye benzer,enerji boşalirken yani deprem aninda yakinlarinda olmamak lazimdir.
ilseyim
toplumun ahlak anlayışı yüzünden erkeklere karşı hissettiklerinden utanan, bu hisleri kendine bile itiraf edemeyen kızlardır bir kısmı.
lepiska
güçlü insanlardır. çünkü duyguları bastırmak çok da kolay bir olay değildir. kimseye güvenemezler haklıdırlar belki de. kendilerine sert bir kabuk yaratırlar onun içinden çıkmaya korkarlar, taa ki karşılarına onları gerçekten seven biri çıkana kadar.
nemesisceylan
sadece kızlar değil duygularını bastıranlar ama en çok ailede bastırılan kişilikler kızlardır, bunun tek sebebi ataerkil aile yapısına sahip olmamızdır.
akasha
duygularını bastıran insanların xx kromozomlu olanlarıdır sadece. milyonlarca insanın yaptığını yapmaktadırlar. sağlıklı ve güvenli olanı.

ilaveten, tüm hollywood filmleri bu kızlardan en az bir adet barındırır.
lost kidy
duygularını bastıramadıkları anlarda pek çok şeyi yıkan, yerle bir eden ve sonra ciddi anlamda çektikleri acı yüzünden yaşamaktan soğuyan insan versiyonunun dişi modeli.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol