zirvelerden nefret edenler zirvesi

karpuzz
üstadım gün geçmiyorki muhtelif sözlüklerde ve sözlüğümüzde mantar gibi zirveler türemesin ve yaratıcı bir takım zekalar tarafından türetilmesin, buluşulup yapılan eğlenceli ya da eğlenceli olmaya çalıştırılan saçma sapan atraksiyonlar çok ilgi çekiyormuş, kamuoyu tarafından geniş merak uyandırılıyormuş, ölümü öp anlat diye peşlerinden kovalanıyormuş gibi anlatılmasın. tabi şahsımın bunlara asla bir lafı, itirazı, takıntısı yoktur, olmazda. bilakis herkes istediğini söyler, yazar, besteler, çığırır; özgürlük neticede. lakin benim bütün nefretim zirve olarak tabir edilen silsilenin konseptinedir. sonsuzca, dipsizce, anlatılmaz yaşanırcasına nefret eder, uzak dururum. z’sini görmeye dayanamayan bir birey olarak ezeli ve ebedi iştirak etmem de hayli uzak ihtimaldir.
o yüzden bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyerek yapılacak zirvedir. zirveden nefret eden bütün bilgiçlerin gelip, anlamsızca, dipsizce sohbet edip, içeceği, nefretlerini anlatıcağı, kim daha çok nefret ediyor diye yarıştıracakları zirvedir. beğenilirse gelenekselleştirilecektir, nefretlerimiz tazelenecektir.
sloganı da budur : (bkz: zirvelerden nefret ediyoruz)
ithilquessir
sozlukteki her turlu sosyallesmeye, hopurdemeye ve kaynamaya kil olan ben tarafindan en basina gecilecek, bayrak sallanicak, sahibi oldugu paradoks kesinlikle sallanmayacak zirvedir.
ilean
kesinlikle iştirak edecegim ve zirvelerden nefret eden diger arkadaşlarımla köpürüp,çığırıp,küplere binecegim gerekirse protesto amaçlı halay bile çekebilecegim zirvedir.
kablosuzdus
genellikle buyuk sehirlerde yasamayan, ulkemizin sirin ve kucuk illerinden canimiz sozlugumuze katkida bulunmaya calisan bilgiclerimizin msn de veya baska bir chat ortaminda yapacaklari zirvedir. icki degilse de icen smileyler ya da dans eden smileyler, muzik degilsede mp3 aktarimi olaylarina girilip,en az diger zirvelerdeki kadar eglenilecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol