ahmet hulusi

walide sultan
omur boyu sari basin karti sahibi olup asil meslegi gazetecilik olan, "din ve allah" konusunda sayisiz eserleri bulunan 1945-istanbul dogumlu yazardir. su anda amerikanin new jersey bolgesinde yasamaktadir. baskalari gibi arkasinda yesil sermaye yoktur bir ciftlik agasi gibi degil, bir lokma bir hirkayla yasamayi secmis, allah yolunda gercek, sade, basit bir kuldur.
hic bir yayinindan telif ucreti almaz, tum kitaplarinda, sesli ve yazili yayinlarinda hic bir dernegi, vakfi, cemaaati olmadigini ozellikle belirtir.hatta, bunun olusmamasi icin soyadini bile kullanmaz.
tum eserlerini internet uzerinden karsiliksiz paylasan tek yazardir, sitesinden kitaplari sayfa sayfa okuyabilir...
ahmet hulusi, yirmi yasinda sirt cantasini almak suretiyle hacca gitmis. ’allah ve din’ konusunda derin arastirmalar yapmis, butun dunyayi dolasmis ruhunu allahin yolunda terbiye etmis, egitmis ve bildiklerini karsiliksiz diger insanlarla paylasmistir ve halen buna devam etmektedir.
ozellikle kozmik isinlarin, helogram bedenlerin uzerinde yarattigi inanc isaretlemeleriyle, din konusunda modern felsefe yaklasimi, yaratmistir...
turkiye’de yasadigi yillarda kendisiyle tanisma serefine nail oldugum benzersiz bir kisiliktir. onun gozyaslari dokmeden de,populariteye kacmadan da, buyuk bir mutevazilik erdemiyle, bu ulvi konulari anlatabilmesinden cok etkilenmistim...ve bunun onun cehresinden fiskiran, "gercek aydinlanmanin" yansimasiyla meydana gelebilecegini gormus, ilk kez bir insanin nurlanabilecegine sahit olmustum...o bu konularin gercek derya denizidir benim icin...o, dinde celiski gibi gorunen butun konulari hic celiskiye dusmeden, yuregiyle birlikte ruhunu da ortaya koyarak anlatabilmektedir..
tyche
kitaplarının kapak sayfasında kullanlan siyah ve beyaz renkleri ile hipnoz edici özelliği bulunan, cinlerin besin kaynağınnı sigara dumanı olduğunu söyleyen antalya’lı yazar.
alorarola
aparattaki banner resminden de anlaşılacağı gibi dini kullanarak kimlere hizmet ettiği bellidir. artık yetmiyor hiç bir şey her şey bir ara formu gariptir çok zamsalak vardır bunlara inan eyvallah. inşallah!

http://tinyurl.com/69e8reg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol