uyuyakalmak

angelus
istem dışı olarak yapılan, sonuçları kimi zaman moral bozan bir uyku şeklidir. lakin yine de en güzelidir.hastasıyız.
pelagehatun
çalar saatin kapatıldığının farkında olmaması sonucu gerçekleşebilecek eylemdir.bu uyuyakalmak eyleminin gerçekleştiğini anladığınız anda jet hızıyla yataktan çıkar, giyinir ve kendinizi dışarda bulursunuz. uykunuzun açılması soğuk suyu yüzünüze çarpmak şeklinde değil, soğuk havanın yüzünüze çarpması şeklinde olur.
wish you were beer
tamam bazen sonuçları oldukça ağır olabilir ama yine de insanın pişman olası gelmez.hem mesajlaşırken mesajın yarısında uyuyakalan insan çeşitleri de mevcuttur .
su hayat bitsede gitsek
yorgunluk/uykusuzluk ile yasanan bazen şirin olmanıza sebep yararak kalkmanıza (pist uyudunmu? benim uykum yokta gibi). bazen de vahim durumlar ,noluyo lan diyerek kalkmanıza (hoooop hemserim son durak gibi)sebep yaratan durum.
akhillius
"of gene aynı seyi yaptım walla yeni uyandım saati kurmustum duymamısım kusura bakma ya walla pardon" hali.basıma gelen olay.
armes
vücudunuzun istem dışı uykuya dalması ve bunu önleyememe durumunuzdur.özellikle toplu taşıma araçlarında yolculuk yaparken sıkça başınıza gelebilecek olay.trendeyseniz bazen iki uç tur sonra uyanırsınız ki nerdeyim ben diye aval aval çevrenize bakmanıza sebebiyet verir otobüste iseniz zaten son durakta inecekseniz şanslısınızdır ama ineceğiniz yer son durak değilse işte o zaman durum vahimdir.ayrıca bir de uyuyakalıp birinin omuzuna yatma durumu vardır ki o hepsinden beterdir.ayrıca omzuna yatılan kişi olma durumunuz daha da beterdir omuzunuzu kıpırtatırsınız uyanmaz uyandırmak istersiniz yapamazsınız ne yapacağınızı bilmezsiniz.bunun dışında bu durum okulda olabileceği gibi iş yerlerinde de başınıza gelebilir önleyemezsiniz.
delirtmeyinlanbeni
gece bir program yapmış, alarmı kurup yatmışsan ve bu programa göre 3 saat fazladan uyumuşsan; etrafındaki herkese sinirlenmene yol açan eylemdir. zaten bomboş geçen hayatından üç saat daha eksilmiştir.
elma sekeriiii
çok yorgunsunuzdur, gözlerinizden uyku akar. 7 saatlik uyku falan hak getire, en az 12 saate ihtiyaç varken sabahın köründe kalkıp işe gitmek; toplu taşıma aracına binip uyuyakalmak; aynı hattı uyuyarak 2 defa git-gel yapmak suretiyle kullanarak işe geç kalmak...

işte bunların tüm sorumlusu o lanet olası uykusuzluk!
joy
bu eylemde, eğer uykuyla konuşup, aranızda konuyu halledebilirseniz sizin onda kalmanıza izin verecek ve misafirperverliğini gösterecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol