wentworth miller

yesil
üzerinde hain planlarımız olan kişidir.müqüe ye kaçırcaz inşallah.yer ve zaman belirlendiği zaman operasyona başlanacaktır.operasyon üye kadrosu şimdilik ben ve ada dır.bu dünya için son derece önemli ve hayırlı işe vesile olmak isteyenler, hünerlerine göre teste tabi tutulup wentworth miller ı kaçırma kadrosuna alınacaktır.en önemli madde; sadece erkek kişiler dahil olabilir.hatun kişiler ve gay lerin kendisine aşık olma ihtimali yüksek olduğu için canları yararına katılmamaları düşünülmüştür.kişisel değildir.biz kan çıkmaması taraftarıyızdır.ama gözleri bağlı olmak şartıyla düğüne bekleriz.yoksa dostum bana hallenecektir.
elenktrinkalamadimsenden
ne kadar kaşını gözünü büzüştürüp,alttan alttan baksa da daha dünkü velet olduğu,sert bir adam olmadığı ya da olamayacağını kavramamış bebe.antalya da milyon tane yolda rastlayabileceğimiz sıradan turist tipinde bir dizi oyuncusu.
nuquerna
tam adı wentworth earl miller iii tür.1,85 boyundadır.afrika,jameika,ingiltere,almanya,fransa,hollanda,suriye ve lübnan kökenlidir.
ırkçılık olayı aşıldıktan sonraki insanların neye benzeyeceğini bizlere göstermek üzere tanrı tarafından dünyaya gönderilmiştir.buffy the vampire slayerda bir bölümde boy göstermiştir.kendisi insan lekesi filminde anthony hopkinsin gençliğini de canlandırmaktadır.
stella
babası afrikalı, jameikalı, ingiliz, alman, yahudi ve kuzey amerikalı, annesi rus, fransız, hollandalı, suriyeli ve lübnanlı soy karışımlarına sahiptir. dolayısıyla wentworth miller da afrikalı, jameikalı, ingiliz, alman, yahudi, kuzey amerikalı, rus, fransız, hollandalı, suriyeli ve lübnanlı soy karışımına sahiptir. demek ki neymiş, ne kadar karıştırırsan o kadar güzelleşirmiş.

(bkz: dünya barışı)
ophelia
gelmiş geçmiş yüz ifadesi en az değişen dizi oyuncusu.
analar neler doğuruyor
cümlesine örnek verilmesi gereken ilk insan.
http://www.ichatgay.com/img_blog/274.jpg

gay söylentilerine inat, bir sarışın:
http://www.prisonbreakmanhunt.com/news/239/

bir esmerle boy gösteren yürüyen taş.
http://img2.timeinc.net/people/i/2007/startracks/070115/wentworth_miller.jpg
http://picasaweb.google.nl/wentworthmillerfansite/wentworthmiller/photo#5014673953009371954



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol