erol köse

0 /
independence
gul$en ile a$k ya$adigini ve e$i ile olan evliligi bu sebeple noktalayacagini canli yayinda aciklayan ki$i.

bo$anmasinin sebebi ise evli ki$ilerin ba$kalari ile a$k ya$amalarina kar$i oldugu icin oldugunu belirterek topluma iyi yonde ornek olmak icinmi$.sanki once bo$anmi$ ardindan da yeni bir ili$kiye ba$lami$ gibi anlatiyor durumu ya en cok ona yaniyorum.kime ornek oluyorsa olsun, bana olmasin da.
carpediem
canlı yayında yedigi haltı işmiş gibi anlatma geregi niye duydu bilmem ama onca yıl birlikte yaşadıgı eşinin, çocugunun annesinin gururunu hiç düşünmemiş kişi. bir de halktan "destek bekliyorum." diyor. senin neyini desteklesin halk cümlesi agzımdan dökülürken, bir ton insanın erol köseyi çılgınlar gibi alkışlaması sonucu söyleyeceklerim bogazıma dizildi. bazen biz insanlar çok saf olabiliyoruz. adam çıkıyor, "ben iki yıl boyunca karımı aldattım, şimdi de hiç utanmadam çıkıp başkalarına örnek olsun bu. siz de bunu alkışlayın." diyor. biz de alkışlıyoruz. e bravo bizlere!
disappear
ahmak insanlar sınıfına bir an önce dahil etmeyi düşündüğüm kişi. milyonların önünde eşini ve çocuklarını rencide eden birde utanmadan ayrılma sebebi olarak evli bir insanın başka bir ilişkisi olmaması yönünde açıklayan insan. o sözleri edene kadar neydin sen demekten kendimi alamadığım ve canlı yayında ben boşanacağım şunu da seviyorum diyerek destek bekleyen ve milletinde alkışlama gafletinde bulunduğu insan. aferim bak ne güzel aldatıyor ve çıkıp milyonlara söylüyor hadi hep beraber alkışlayalım!
isimsiz kahraman
insanların magazin programlarıylı uyutulduğunun en son kanıtıdır, bu adamın olayı, neymiş örnek oluyormuş, nerde aile kavramı, nerde türk aile yapısı,anadoluda ergenlik çağına yaklaşan gençler, hacıbektaş türbesine götürülür evleneceği kişiye şimdiden ve evlendikten sonra sadık kalacağına dair yemin ve and içtirilirmiş. işte bizim kültürümüz, birde bu günlere bakın, canlı yayında yap açıklamanı milat olarak o açıklama yaptığın tarihi kullan bu tarihten sonra herşey serbet.
redcrow
görünce çok fena hissediyorum kendimi. nefret gibi ama tek başına değil, yanında tiksinme de var sanki..yaşadığım hayatı ve ülkeyi sorgulatacak kadar çok etkiliyor beni.samimiyetten uzak her gülüşünde o nu o noktaya getiren sinsi kurnazlığı yüzüne yansıyor ve hepten çıldırıyorum. bi de, "keçinin sevmediği ot burnunda bitermiş" misali, uzak olmaya çalıştıkça görüyorum kendisini. o özel ses tonuyla kadın kıyafetleri falan yorumluyor durmadan. yok yok, bu böyle gitmez. karşılaşalım bir yerde ne olacaksa olsun artık. kafa göz girelim birbirimize rahatlıyım ben. zulüm müsün be adam?
independence
sanirim ilk muzik macerasi komedi dans üçlüsü ile ba$ladi ve sonralarinda hatirladigimiz $ey doktor erol bey isimli $ey oldu.

$imdi kendisini severiz yahut sevmeyiz bu bamba$ka bir konu, ancak inkar edemeyecegimiz $ey bugun bile agzi acik ayran budalasi gibi dinledigimiz pek cok ismin arkasinda bir erol kose imzasi vardir. yani adam ya birilerini yoktan var etti, ya da var olanlari daha da var etti. bugun bir mustafa sandal, bir gül$en, bir yıldız tilbe ve hatta bir ibrahim tatlıses uzerilerindeki erol kose etkisini inkar edebilirler mi?

hic sanmiyorum.

e peki ben neden yaziyorum bunlari $imdi buraya.

ek$i sozluk son gunlerde erol kose’yi direkt hedef olarak aldi da ondan. eger zihnimizi bir donem geriye goturursek aslinda erol kose’nin turk muzigi anlamindaki degerini bir nebze anlami$ olabiliriz.

ha peki diyeceksin ki "o doktor erol bey falan nasil $arkilardir allaha$kina?".

bunu da anlayabilmek icin o gunlere gitmek, o gunlerin $arkilarini bir etud etmek gerekli. zamanin gerekliligi ne ise o $ekilde hareket edilmi$tir tahminindeyim. bugun delicesine hayranliklarla izledigimiz ezel yahut behzat ç icin bile bundan 20 sene sonra "lan onlar ne igrenc dizilermi$ ya" demeyecegimizi kimse garanti edemez. hayat bizi her daim ileri ta$ir ve dogal bir getiri olarak da gecmi$i her daim ele$tiririz. bugun 20 sene oncesini ele$tiriyorsak, 20 sene sonra da cok yuksek ihtimalle bugunu ele$tirecegiz. gor bak.
cinsibozuk
twitterde meraktan eklediğim ve düzeyli bir şekilde iğreçleşen, birinin dur demesi gerektiğini düşündüğüm yegane insan.
tamam müzik konusunda şahane şeyler yaptın, müthiş sanatçılar çıkarmış olabilirsin ama bu insanlar sensizde bir yerlere geliyor diye kudurmanında anlamı yok. ünlü olacam medyada yer alacam diye çirkefleşmenin manasıda yok.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol