misafir ağırlarken sözlüğe nasıl kacilir

walide sultan
efenim ortaya derin icinden cikilmaz bir felsefik konu atilir...once bir adim, sonra iki adim seklinde geri gidilmek suretiyle ortadan kayip olunur...
walide sultan
misafirler acisindan ayip olacak bir durum yoktur...onlar afiyettedirler...bol ikramli bir gecedir...her iki ikram arasinda mutfakta olundugu izlenimi verilir...ortadan yokolma olayina devam edilir...sohbet canliligini yitirmeye baslamissa bu sefer ortaya dedikodu malzemeleriyle hizli bir servis yapilir...durum boyle idare edilir, yani yeter ki bilgic istesin...
napoleon ve josephine
misafir gelince, bilgisayarın ekranı kapatılır, gelenlere hosgeldiniz denir, hemen içeri koşulur, iki satır bir şeyler okunur, bu arada anne misafirleri buyur etmiş, yerlerine oturtmuştur. o esnada salona gidilip hal hatir sorulur akabinde ekran başına dönülür. anne icerden seslenir yardim ister. zoraki gidip istenilen yerine getirilir. birkaç defa bu devam eder. nihayet misafirlerin kalkıp gitmekte olduklarını işaret eden sesler duyulur, usulen güle güle demek icin yanlarina gidilir. misafirler gider gitmez anneden azar işitilir. her seferinde ayni şey yaşanır ama bilgisayari kapatmaya muvaffak olamaz deli gönül.
namaz kilan ateist
hoşgeldiniz.benim şimdi portfolyo için araştırma yapmam lazım.sözlü notu çok gerekli ortalamamı yükseltmem için. size afiyet olsun.arada yanınıza gelmeye çalışırım denir.
böylece hem ailenizin gönlünü fethetmiş olursunuz. düşünürler ki aa çocuğum derslerini önemsiyor. hem de misafirlerden kurtulmuş olursunuz. böylece sözlüğünüze kavuşursunuz. süper taktik. önerilir!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol