lawyerlar atilsin anarsi gelsin kampanyası

schenardi
gerçekleşmesi lawyerların atılmasına bağlı olmayan, gücü yeten varsa lawyer falan dinlemeden sonua ulaşabileceği kampanyadır. yalnız şu unutulmamalıdır ki anarşi, hukuksuzluk değildir; anarşist bir düzende dahi kişiler birbirlerine karşı haksahibi olacak e bu hakların paylaşılamaması halinde başvurulacak kişiler yine hukukçular olacaktır. anarşi, yalnızca kamusal bir erkin kişiler üzerinde artık etki sahibi olmaması anlamına gelir. yani kısaca anarşi olsun diye bu ukdeyi veren kişi her kimse atacağı kişinin lawyer değil jedi olması gerektiğini bilmesi gerekir. ha yönetime anarşistler hakim olduğunda bir lawyer olarak ben zaten buradaki varlığımı devam ettirmez; çeker giderim o ayrı mesele...
my son is father
kanımca sözlükte zaten anarşi hakimdir. nitekim anarşizm devlet yapılanmasını reddedip, insanın vicdanına önem verir, başkasının özgürlük alanına müdahale edilmedikçe özgürsündür. ayrıca mülksüzlük gibi bir kavram vardır anarşizmde..
bu durumda yazarlar, başkalarının kişisel haklarına müdahale etmedikçe dilediğini yazabilir nitekim sözlük formatıda buna göre düzenlenmiştir. bu baglamda sunu soylemeden gecemeyecegim, anarşizim kesinlikle başkasına hakaret etmek değildir.
anarşizmde mülksüzlük gibi bir kavram vardır dedim, hakikatende bilgiçlerin tek mülkü maddi değeri olmayan, parsellenmiş başlıklardır. bu bağlamda şunlar örnek olarak gösterilebilir;(bkz: 29 mart 2060 günes tutulması), (bkz: 1 000 000 ncu entry) ... geriye kalan malvarlığı için bilgiclerin malvarlığı başlığı incelenebilir.
geriye devlet yapılandırması kalıyor, bunuda kişinin vicdanını denetleyen bir kurum olarak yuttururduk mu sozlugun; lawyerlara, gammazlara, moderatorlere, jedi ’ye ragmen anarşik bir yapı olduğu kanısı oluşabilir..
muque
sözlüğe anarşi gelmesi kavramında bile gerçekliğini yitiren kampanyadır.keza sözlük özgür bir platformdur.isteyen istediğini belli standartlara dayanarak yazar.zaten anladığım kadarıyla lawyerlar yazdıklarımıza müdahale etme hakkına sahip değillerdir.sadece olayın hukuksal açıkları ile ilgili yönetimi bilgilendirmek gerekirse bizi uyarmak onların kutsal görevidir.hakkımızda hükmü jedi verir...anarşik olan tadında anarşi yapar.ki ben gayette mülksüzüm...bilindiği üzere demokratik bir ortamda değiliz bunu format defalarca belirtmiştir.bir lawyer tarafından yargılanma gibi bir durum yaşanmadığı sürece kesinlikle desteklemediğim kampanyadır.
(bkz: yaşasın lawyer)
(bkz: my son is father)
(bkz: herkesin anarşizmi kendine)
sinanhalac
ilk 3 kupon yerine geçen mega kuponu salı günü bayilerde bulabileceğimiz kampanya.
ulan sanal alemde kendi kendimize eğlendiğimiz bir elin parmaklarını bile geçmeyen site var epi topu. bunların başında da bilgi sözlük yer alıyor. şimdi ben genel olarak küfürlü konuşan bir insanım ve bunu çoğu entryime de yansıtırım, eğer tam çoştuğum sırada biri bana gelir de "bak arkadaşım bilmem ne yasasının bilmem ne maddesinin en komik fıkrasına biz de senin kadar gülüyoruz ama bu yazdığında götümüze girebilir, bik bik bik..." diye kendince (görevi gereği) açıklama yaparsa afedersiniz zerre sikimde olmaz. o yüzden varlıkları da bir yoklukları da. siz de pek ciddiye almayın yazın kafanıza göre, ulan bu memlekette bütün gaspçılar, tecavüzcüler, katliamcılar ellerini kollarını sallayarak gezerken bir entryinizde birisine "göt" dediniz diye size dava açan adamın da o dava dosyasını kabul eden savcının da taaa ... neyse bu seferlik koruyalım efendiliğimizi...


bu arada siz yokken çok anarşiktik biz siz geldiniz bi anda demokrasi geldi, çağdaşlaştık, yeşil yandığı zaman kornaya bile abanmaz olduk, iyi ki varsınız a.k. yoksa siz olmasanız biz tuttuğumuzu siken falan şuursuz bireylerdik.
independence
sanal alemde $urda burda eglenirken de kimi yaptirimlar kacinilmaz olarak elimizi kolumuzu baglamaktadir ki bu da gerekli zorunluluklarin en ba$inda yer alir.bilgi sozluk interaktif bir olu$umdur ve yazilar kontrol mekanizmasindan gecmeksizin veritabanina kayit edilmektedir.buna ragmen elimizden geldigi olcude bir kontrol mekanizmasi komplike bir $ekilde in$a edilmi$ ve gotumuze girmesi, elimizde patlamasi muhtemel pek cok olasi tehlike daha etkileri atmosfere kari$madan once bertaraf edilmi$tir, edilecektir.

kimse sozluk icerisinde sozlukten daha etkin bir konumda degildir.burada var olan ki$ilerin ve yazdiklarinin bir amaci eglenmekse bir diger amaci da sozlugun geli$imine katkida bulunmaktir.her kim ki co$ar ve bu co$ku firtinasi icerisinde de$ilmemesi yaralarin kabugunu kaldirmaya cali$irsa yetkili birimler tarafindan uyarilir, aldigi uyariyi tabiri caizse (ki caiz oldugunu daha once yazilanlardan da anlami$ bulunmaktayiz)"zerre sikimde degil" $eklinde kulak arkasi ettigi takdirde sozluk otoritesi o kulagin arkasindakini ki$inin onune sereserpe uzatmayi da bilecek eri$kinliktedir cok $ukur.

sozluk icerisinde kimi gorevlerle gorevlendirilmi$ arkada$larin varliklari ile yokluklari asla bir degildir.eger varliklari ile yokluklari bir ise o zaman bende bir mallik vardir ki sirf bu yetkilendirme adina saatlerce kod kasmi$imdir.

sozluk icerisinde lawyer diye bir kavram vardir ve bu kavram ki$ilerin yetkilendirilmesi adina ortaya atilmi$tir.lawyer yetkisi verilmi$ ki$iler bilgi sozluk’un olasi hukuksal sorunlarini ve yasalar kar$isinda du$ebilecegi durumlari daha bombanin pimi cekilmeden etkisiz hale getirmekle gorevlidirler ve uyarilarinin yonetimdeki diger ki$ilerin uyarilari kadar ciddiye alinmasi $arttir, elzemdir.ben olsam bu ki$ilerin uyarilarina ragmen "sikimde degil kafama gore yazarim cizerim" $eklinde kulak arkasi etmezdim.demin de belirttigim gibi kulak arkasi edilen uyarilar e$ zamanli olarak ki$inin kulaginin arkasindan alinip onune sereserpe seriliverir de bunyedeki $a$kinlik etkileri daha kana kari$madan bunyeyi infilak ettirir.

sozun ozu; sozluk icerisinde kimse sozlugun varligini tehlikeye atabilecek yazilar yazamaz, zaten de yazdirilmaz.

kimseyi tenzih etmiyorum.
sinanhalac
kimseyi tenzih edemediğim kampanyadir.
gitmesinler dediğim kampanyadır.
anarşi gelmesin dediğim kampanyadir.
ben bir eşşekmişim görememişim dediğim kampanyadır.
kulak arkası etmediğim kampanyadır.
zikimde olan kampanyadır.
varlıkları da yoklukları da bir olmayan kampanyadır.
güzel bir kampanyadır demiş miydim acaba diye sormak istediğim kampanyadır.
hisseli harikalar kumpanyasıdır.

not: ulan o zaman ben gideyim anarşi de gitsin herkes rahat bir nefes alsın dediğim kampanyadır.
schenardi
buyrun atıldı da noldu anarşi mi geldi. ne münasebet geldiyse gele gele anca diktatöryal bir rejim geldi. kurumları kendi ihdas edip o kurumlara kişileri de kendi yerleştirel dikta sahibi independence kişilerin rütbelerini söküp sadece kendi ailesi olarak kabul ettiği kişileri yetki sahibi olarak bırakmıştır. tek adam rejimine sahip bir ortamda anarşi değil olsa olsa isyan olur ki isyan dediğiniz zaten her hal-ü-karda ortaya çıkabilecek bir durumdur; dolayısıyla çıkacak olası bir isyanın konumuzla da benimle de herhangi bir alakası yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol