lawyerlar atilsin anarsi gelsin kampanyası

my son is father
kanımca sözlükte zaten anarşi hakimdir. nitekim anarşizm devlet yapılanmasını reddedip, insanın vicdanına önem verir, başkasının özgürlük alanına müdahale edilmedikçe özgürsündür. ayrıca mülksüzlük gibi bir kavram vardır anarşizmde..
bu durumda yazarlar, başkalarının kişisel haklarına müdahale etmedikçe dilediğini yazabilir nitekim sözlük formatıda buna göre düzenlenmiştir. bu baglamda sunu soylemeden gecemeyecegim, anarşizim kesinlikle başkasına hakaret etmek değildir.
anarşizmde mülksüzlük gibi bir kavram vardır dedim, hakikatende bilgiçlerin tek mülkü maddi değeri olmayan, parsellenmiş başlıklardır. bu bağlamda şunlar örnek olarak gösterilebilir;(bkz: 29 mart 2060 günes tutulması), (bkz: 1 000 000 ncu entry) ... geriye kalan malvarlığı için bilgiclerin malvarlığı başlığı incelenebilir.
geriye devlet yapılandırması kalıyor, bunuda kişinin vicdanını denetleyen bir kurum olarak yuttururduk mu sozlugun; lawyerlara, gammazlara, moderatorlere, jedi ’ye ragmen anarşik bir yapı olduğu kanısı oluşabilir..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol