bilgi sözlük yazarlarının ekolleri

pixie
aniden nerden çıktığını anlamadığım başlık serisi. "xx’in ekolü" şeklinde yazarlarımız ele alınmaktadır. ele alınmak derken, dokunmadan uzaktan da bakılabilir elbette.

nedir bu ekol. hepimizin bir ekolü var mıdır. varsa benimki neremdedir. örneğin "hani benim ekolüm" şeklinde sorular sorabilir miyim. benim ekolüm senin ekolünü döver mi. dahası, kim butonuna "yazarın ekolü" maddesi eklenmesi muhtemel midir.
açıklığa kavuşturulması beklenir.

carpediem
altına yazılan tüm entrylerin kişinin kendi nicki altına yazılabilecek entryler olması sebebiyle gereksiz oldugunu düşündügüm başlıklar. tabi ki herkesin bir ekolü var. çünkü herkes kendi başına farklı farklı birer birey. bu düşüncelerimizi kişilerin nickleri altına yazsak pek güzel olur diye düşünmekteyim ben.
my son is father
bazı bilgi sozluk yazarlarının ekolleri vardır bazılarının bizzat kendisi ekoldur..

mesela ben.. benim ekollerim oldu, genelde populer kültür destekcisi biri olarak, bu ekoller sürekli değişkenlik gösterdi..
ilkokuldayken, turgut özal bizim kasabaya gelmişti onu görmeye o kadar çok kişi gelmişti ki, kıskandım turgut özal olmak istedim..
ortaokul sürecimde mehmet ali erbil ’i ekol sectim nitekim adam eline mikrafon aldıgında herkese sarkı soyletebiliyordu.. değiştir, değiştir, değiştir...
lise hayatım pek bi sönüktü, tek ekolüm.. ekol dershanesiydi
üniversite hayatımda ekollerim her gün değişime uğruyordu bir gün caner diger gün 05 edi ertesi gün ajdar anik
halihazırda ki ekolüm ise semra türk ’tür. evet evet semra türk olmak istiyorum..



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol