seviştikten sonra bu yaptığımız çok yanlıştı demek

0 /
ozerezgi
dimyata pirince giderken evdeki bulgur hesabına kafayı takma sonucunda pişmanlık belirtisi göstermek. evdeki baklamı yerim abi demek isteği.
31subat
- bu yaptığımız çok yanlıştı abidin!
- evet leyla. şimdi şunu yapalım; sen yatağın üzerinde duruyorsun, ben koşarak üzerine atlıyorum tamam mı?
- tamam, hadi abidin.
yesil
işine geldiği gibi yaşayan insan tipinin kanın belli bir yerde toplanmasıyla kendini tutamaması halinde yaşanan maceradan sonra karşısındaki adına da konuşma haddini kendinde bulması halinde kurduğu cümledir.
(bkz: göte giren şemsiye açılmaz)
hickasmayirmidortharfvar
alt kafa ile değilde üst kafayla düşündükten sonra söylenesi ama hiç bir işe de yaramayan "olanla ölene çare olmazmış" diye düşünüp "hadi bi kere daha pişman olalım mı kızzzz?" cümlesine zemin hazırlayan cümlecik..
vaginustalamus
genelde erkeklerin başına gelen olaydır herhangi masturbasyon olayından sonra da yaşanır büyük ihtimalle bi pişmanlık huzursuzluk kaplar hemen içini sanırım doğanın erkeklere verdiği lanetlerden biridir.
durusu
kanaatimce "bu yaptığımız çok yanlıştı" sözü toplumun kişi üzerindeki baskısı sonucu sarfedilmiş sözdür. niye yanlış? çünkü içinde yaşadığın toplum bunun yanlış olduğunu kabullenmiş. kabul etmişsin reddetmişsin kimin umurunda. sana ancak bok ymek düşer. ha bok yemem diyorsan zaten sen birey değilsin. o zaman sana sanatçı derler.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol