arabayla otobüs altına girmek

drl
aslında yapılması gayet zor olan bir hareket.ama insan aynı anda hem frene basıp hemde gaza basınca birde üstüne dreksiyon hakimiyetini kaybedince bonus olarak bodoslamadan dalıyosun otobüsün altına...
independence
$ahane bir $ey olsa gerek bu duygu.en azindan degi$iktir.duz yolda gitmenin gereksizliginden dem vuran kimi insanlarin yaptiklari eylemdir kisacasi.hele kimisi hayatlarinda ilk defa direksiyona otururken caddede araba surmeye kalkarsa, hele bu ki$i bir de bayan olursa, olaydan sonra tanidiklarini arayip salya sumuk aglayarak "üeaaavvvvvv ben arabayi otobusun altina soktum üeavvvvvvv" $eklindeki serzeni$leri kacinilmaz oluyor tabi.

(bkz: tecrubeyle sabittir)
muque
ben bugün anladım ki hiç haz alınası bir durum değildir.kaza anı sonrasında direk olarak jedi aranıp;
"ben otobüsün altına girdim ühühühühühü çok kötüyüm ühühühühü gel beni kurtar ühühühü independence a inanmıyorum ama bir güç var ühühühü" denmiştir.
hayatının ilk kazası,dostun arabasıyla...arabanında ilk kazası da dostla yapılmıştır.
(bkz: bu da böyle bir anımızdı)
(bkz: sevgili günlük)
yesil
önce şoför bayan direksiyona geçer.yanında yine hiç bilmeyen biri oturur.sonra asıl şoför arka koltuktan verdiği muhteşem taktiklerle ve çıldırtacak derecede soğuk kanlılıkla araba kullanmayı öğretmeye kalkışınca kaçınılmaz sonuç bu olur dedirten başlıktır. olan hem araba sahibine ve kazayı yapana olur. sonra bir güzel kaza anının foroları çekilir cep telefonu kameralarıyla ve an ölümsüzleştirilir. böylece bugün de böyle bir anımız daha oldu günlerinin top listesine 1 numaradan giriş yapar.
satanist yiyen kedi
muque ablamin yaptigi hic ama hic sevmedigim benim tarafimdan eylemlerin en lanetlisi olan giri$imdir.bir taraftan muque ablama uzanan eller kahrolsun nidasi ile yazdigim ba$liktir.buradan bu eylemi gercekle$tiren muque ablama da $oyle derim; "cok gecmi$ olsun ablacim, seni cok seviyorum".
bitos
kamyon altina girmekten daha iyi hatta hem kamyon hem otobus arasinda kalmaktan cok daha iyi dedirten kaza cesidi.bu tip durumlar da yanliz olmamak sans gosergesidir.cok buyuk gecmis olsun denesi durum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol