antonios nikopolidis

schenardi
yunanistan ın euro 2004 teki şampiyonluğundaki en büyük pay sahibi isim. adı geçen kaleci, uzun yıllar panathinaikos da oynamış, hatta takımın kaptanlık pazubandını taşımıştır; ancak sözleşmesinin bitimi yaklaşırken kendisine önerilen yeni ücreti beğenmediğinden panathinaikos yönetimi tarafından kadrodışı bırakılmıştır. o da gerek bu tutum gerekse kendisine önerilen ücret sebebiyle eski klübünün düşmanı niteliğinde olan olympiakos a transfer olmuştur. yunan oyuncular arasında belki de gerek yetenek gerekse hal-tavır açısından tek seyir keyfi veren insandır. aynı maç içerisinde hem inanılmaz kurtarışlar yapıp hem de komikötesi goller yiyerek farklı farklı jeneriklik malzemeler verebilecek kendine özgü bir kalecidir. türkiye nin de geçen dünya kupası elemelerinde yunanistanla olan iki maçta da gol atamamasındaki en önemli etken, nikopolidis in bu maçlarda gününde olmasıdır.
xerxes
artık kırlaşmış saçlarıyla çok karizma bir kalecidir nikopolidis. yunan milli takımının her şeyidir...
maliyeci
bu gece 2 golde hatalıydı ve kalede duruşuyla hiç güven vermedi takımına.bize güzel bir galibiyet getirdi takımıyla beraber.
angelus
zannedyorum artık kalecilik olayından emekliliğini isteyip sakız adasında meyhane açarak hayatını bu yönde idame ettirecek olan bireydir kendisi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol