sigarasız kalmak

0 /
drl
sigara içen için en kötü zamanlardan biridir.baş agrısı cabuk şinirlenme gibi yan etkileri vardır..
goetica
insanı asabi yapan oraya buraya saldırmasını sağlayan şey.para olmadığında sigara almak için evdeki altınları bozdurup sigara almak bile isteyebilir insan.bir de müqüe gibi çay sarıp içsem mi diyenler de vardır.
addicted to pain
-hasiktir ya nerden alcaz şimdi gecenin köründe?nese artık.
(10 dakka sora)
-hay ananı uykum da gelmio ki.
(yarım saat sora)
-başım ağrıyo aq.
(1 saat)
-sigara böreği sarsam psikolojik olarak tatmin olur muyum ki acep?
(2 saat)
-o son sigarayı yakmicaktım ya hemen.
(2,5 saat)
-aa bu izmaritte biraz kalmış ya sanki biraz.
(3 saat)
-aloo? torbacı mı? kardeş nerdesin sen söle ben gelim.
laluska
her daim evde bi paket drum ve kağıt bulundurmak için iyi bir sebep. anneden çaktırmadan sigara çalma durumuna neden olabilir. aşırı sinir yapar.
maliyeci
evin muhtelif yerlerine içinde 1-2 sigara kalmış paketler bırakılarak bu lanet durumdan kurtulmak mümkündür,tavsiye edilir.ya da özel günlerde içmek için puro bulundurulursa böyle durumlarda size vereceği faydayı yüzlerce kez katlamış olur.ya da hiç sevmediğiniz marka bir sigara alın,dolabınıza atın,kendiliğinden muhafaza edilmiş olur o sigara,nikotinsiz kaldığınızda baldan tatlıdır o dandik sigara markası.
bloody mary
bir türlü uykunun gelmediği zamanlardır,bir de gündüzse para da yoksa sıçılır,bakkal efendi, kemal amcadan veresiye istenir,’kızım sigara vermiyom veresiye anlayamadın aaa’ gibi bir tepkiyle başbaşa kalmak an meselesidir.
overload
paketinizin bittiği, zulanızın patladığı , açık marketin bulunmadığı zamanlardır sigarasız kalmak. çin işkencesine maruz kalmakla eşdeğerdir. sanki başınıza bir kova geçirmişler ve 5-6 metreden su damlası damlatıyorlamış gibi bir level düzeyi vardır. son raddesi çıldırtıcıdır.
permatik
sıgarasızlıgın en acı zamanıda yemekten sonra ıcememek ya evde olursun aılen olur yada sıgaran bıtmıstır ama o yemek ustune bır sıgara ıcın herseyını verırsın öle bırsey
van ness
oruçlu olunan anlarda sigara tiryakilerinin içinde bulundukları buhran durumu..şöyle bir dururlar acayipleşirler konuşmazlar çabuk sinirlenirler..
schumi
-hacı bi sigara versene..
+la yeter aq git al, sömürdün aq, yeter hep otlanıyon hep otlanıyon aq
-vermezsen verme aq ben de gider bu soğukta 1 km ötedeki büfeden alırım.
+ya tamam gel, bak bu son ama...
aysemayse
gecenin bi vakti komşuya gidip ’’evde hiç sigara kalmamış siz de fazla varsa verir misiniz’’ dedirtebilecek bi delilik yaratan durum...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol