kilo almak

defrost
neden sorun olduğu anlaşılamamış bir durum. yani bazısı ister alamaz, bazısı alır, veremez. oysa spor yaparak ve dengeli beslenerek insan kendini istediği kiloya getirebilir.
carpediem
daha önce bedeninize göre, seve seve giydinigiz pantolonların bacaklarınıza yapışmasıdır. aynaya baktıkça sinir olmaktır.
chamomile
şeker bayramında yenecek tatlılar, çikolatalar sebebiyle özellikle kadınlar arasında son günlerde sıkça tartışılan, çözüm bulunamayan mesele.
offf be
insanın yediklerine dikkat etmemesi sonucu olan durumdur, sonucu iyi değilse de süreç güzeldir. her istenen yenilir.
hasktir
genelde ogretimle ilgili seylerde kotu bi sekilde aynada yuzumuze vurabilen durumdur. ornegin; oss’ye hazirlanma fasli, final zamanlari,tez yazma durumu gibi..

depresyon gibi durumlarda da kilo alinabilir bir de kullanilan hain ilaclar yuzunden kucuk bir yuvarlak olabilirsiniz.

kilo almak ve nedenleri bunlar olabilir.
aello
amerikada kaçınılmaz olandır. lanet olsundur. yaşanılan çevreye bağlı olarak mecburen günün 3 öğünü de fastfood ve türevleriyle geçiren bir bünyede meydana gelen hadisedir. . türk yemeklerinin kıymeti bilinmelidir. her şey tazedir mis gibidir. . olmasa keşke böyle bir şey.
gicikcik
haksizliktir.adil olmayan bir sistemle calismaktadir.cok acimasizdir.sizi en sevdiklerinizden ayirir .mahkemelerden giden adaleti buraya davet ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol