lafmacun org

0 /
31subat
hala beta aşamasında olmakla birlikte açılış için gerekli hazırlıklarını tamamlamış yeni bir sözlük oluşumu.
http://www.lafmacun.org
floydian
bir sözlük sitesi için fazla hareketli bannerlara sahip olan site. hadi bul butonunun aşağıda kalması da kullanım rahatlığı açısından sorun yaratabilir. bu arada üstteki bannera arkadaşlık sitesi reklamı almak sözlük bana karı bul lan allahsız şeklindeki yakarışları daha en baştan önlemek için olabilir. ailemizin de destek vermesi güzel. ordaki entryleri okuyup yazanlara bakınca aa ben bunu tanıyorum diyorsunuz ki güzel birşey bence. kolay gelsin deyip iyi niyet dileklerimi sunuyorum.

edit: allahım birileri entrylerimi okuyormus 31şubat bannerların halledileceğini ve hadi bul butonunun üst tarafa da konulacağını söyledi.
muque
farklı olduğunu gözlemlediğim sözlük oluşumudur.yeni başlayan interaktif çalışmaları asla kabullenmeme hatta bok atma girişiminde bulunan zihniyetler daima küçük küçücük kalmaya esir olacaklardır...varsa bir delikanlı çıkar daha iyisini yapar,alkışlanır...
31subat
önceleri sadece "x insan modeli" şeklinde bilgilerin girileceği bir cassini projesi olarak başlamış ama en sonunda yoğun ısrarlarım sonucu sözlüğe dönüştürülmüş projedir. yapım aşaması henüz bitmemekle birlikte bütün bu aşamalar boyunca ısrarla şu konu üzerine durulmuştur: "interaktif sözlük yaparken herkes sola başlıklar frame’ı, üste menü, ortaya da entryler şeklinde bir dizayna mecbur değil. bakın işte bunun farklısı da yapılabiliyor. hadi şimdi o çok eski, o çok yaratıcı, o çok aşmış yaşam formları gene "ekşi sözlük klonu" diye bkz verebilsin" zannediyorum ki bu amaca da ulaşılmıştır. diğer tüm sözlükler konusunda başka hiç bir espri yeteneğine sahip olmayan yaratıkların "klon lan bu" şeklinde verdikleri bknzlara bu sitenin cevabı çok açık olacaktır: "lan sensin klon da sana girsin"
phoebus
sayfa görüntülenemiyor diyerek bütün aa kimler varmiş,aa tasarim nasilmiş,şeklindeki hevesimi kursağımda birakan site.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol