flash tv haberleri

emir
kapkaç yapanın yanına kocaman bir ok koyup kapkaçcı yazan. kadının yanına kocaman bir ok koyup kadın yazan, izleyenleri salak yerine koyan ve genelde haberin görüntülerini yazdıkları yazılardan dolayı göremediğimiz en gereksiz haber saati.
myysteriouss
her akşam mutlaka içinde ’’cendere’’ müziği olan haberler.o kadar normal olmuştur ki komşunun televizyonundan sesi gelse haberler başlamış evet derim ve tutar.içerik olarak ta pek dolu değildir.spikerler zaten ayrı bir alem.
zeyra
haber spikeri hakan aygün ün kafasına dekorun düşmesiyle, kendileri okan bayülgenin medya arkasına haber olmuşlardır.
hoys
vanda yüzlerce koyun sürü psikolojisiyle uçurumdan düşmüştür, flash tv haberlerinde muhabir şöyle anlatır:

’’vanda, yüzlerce koyun toplu intihar girişiminde bulundu! basında büyük yankı uyandıran bu haber, intiharın sebebini merak ettiriyor.’’
sonra merakla haberi seyredersiniz, haberin detaylarındaysa muhabirin anlatığıyla haberin zerre kadar alakası olmadığını görürsünüz.
maliyeci
haber bülteninde aynı bölümü,örneğin bir kaza anını,arka arkaya 45 defa gösterip,aynı cümlelerle anlatarak gençlerin ve hatta yaşlıların fiziksel ve ruhsal gelişimini riske atan aptal haber bülteni.
xerxes
kendine has bir haber sunum tarzı olan bir haber bülteni. spiker hakan aygün’ün bu hadisede çok büyük bir payı var tabii. milleti hıyar yerine koyan bir haber bülteni olduğunu düşünmekteyim. ayrıca spiker hakan aygün’ün o kendine özgü, şımarık, dalga geçer gibi haber sunuş tarzını tam bir saçmalık olarak değerlendiriyorum.

habercilik ciddi bir iştir, dalgaya getirilmez...
cuzaco
haber yayınlanırken ekranda olayın kahramanlarını takip eden bir ok görürsünüz.okun yanında küçük yazılar belirir.öylede ilginçtir bu haber programı
isimsiz kahraman
en normal bir haberi anlatırken bile şaşkınlıktan neredeyse yüz felci geçirecek şekilde, biçimden biçime giren bir spikere sahip, zihinsel engelliler için birebir haber programı.
sempatiksinirsistemi
hakan aygün haberi sunar ve görüntü girmesini bekler görüntü girmez bir kaç tekrardan sonra hala görüntü girmez hakan aygün olayı toplamaya çalışır ama olmaz.(bkz: göt olmak )bu olayla tv makınası medya arkasına konuk olmuşlardır.bunun sonunda flash haber hakkı devrimle ilgili garip bir haber yapar ve koca koca yazılarla sen de mi hakkı dede diye bir haber girer.
steroid
ekranın bir yarısında kel bir adam diğer yarısında da sunucu, program devam etmektedir. ekranın üstünde aynen şu yazar: "eşekle ilişkiye giriyorum ama kadınlarla ilişkiye giremiyorum.."
altta da şu yazı vardır: mehmet beyin kilidi çözülecekmi?
(bkz: yorumsuz)
miafori
sanki zihinsel engelliler için haber sunumu yapan, ve yıllardır bu çizgisini bozmayan, her haber görüntüsünün içinde en az bir adet ok bulunuduran haberlerdir.
hergele
birbirinden ilginç haber başlıkları ki bunun en güzel örneği zidanın materaziye kafa atma olayı ile ilgili haber başlığı aynen şöyleydi "materazzi bana ana bacı yaptı".
melankomik
öğrenciler mutlaka izlesin :))

kapkaççı dehşeti :(


evet aynen böyle, kocaman kırmızı yazılarla başlıkları vardı geçen gün gördüğüm kadarıyla. geceki tekrar yayınında görmüştüm, ulan rüya mı görüyorum şunu bi kaydedeyim sabah bakayım dedim, sabah baktığımda o smileyler hala oradaydı. biz sözlükte bile smiley kullanamıyoruz adamlar ana haber bültenindeki başlıklara smiley koyuyorlar. son 10 yıldır televiyonda gördüğüm beni en çok şaşırtan şeydi milli takımın maçlarını saymazsak. adamlar aşmış. ne desem boş. bu adamlar gazete çıkarsa manşete de smiley koyarlar. yarın bi gün şöyle bi başlık görmesek bari.

amerika türkiye’ye saldırdı :’(

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol