yere tükürmek

pixie
her nedense erkeklerimizin yapmaktan pek hoşlandıkları şey. siz mutlu mesut yolunuzda ilerlerken karşınızdan gelen adam sizden hiç çekinmeden aniden yere tükürür. bu bünyelerle ilk karşılaşıldığında şaka zannedersiniz ancak sonradan yol üzerinde karşılaşacağınız minimum 10 adet daha tükürücüden haberiniz yoktur.

niyedir. ne sebeple bu bünyeler sokağın ortasına mukoza boşaltımı yapmaktadırlar. selpak henüz onların dünyasında icat edilmemiş midir. hadi diyelim selpakları yok, peki ya görgü kurallarını hangi ara kaçırıp ırzına geçmişlerdir.

pixie’nin bugün itibariyle yaptığı ufak çaptaki araştırmaya göre sonuç korkutucudur.
unkapanı - beyazıt arasındaki okula yürüyüş yoluna sabah güneşi vurması üzerine yerdeki izler parlamış, böylece pek rahat görebilmiş ve bunları saymıştır. verilere göre yerde tam 56 adet mukoza imzası bulmuştur. yani sabah 8’de 56 adet amcamız sokağa sebepsizce boşaltım yapmışlardır.

pixie bunları neden saymıştır, orası muammadır. kendisine en yakın zamanda acil şifalar dilenir.

(bkz: yere tüküren insanlar)
defrost
tükrüğünün yerdeki görünüşünü merak eden biraz psikopat insan kesiminin yaptığı eylemdir. daha meraklı tipleri de mevcuttur.
cocabora
değişik tükürme ve o tükürüğün üzerine basarak onu saklama çeşitleri vardır.bir de kocaman yeşil sarı kıvamına gelmiş yeşil bir şeyi ağızdan tüm hiddetle çıkarıp caddenin ortasına imzasını atan tipler de bulunmaktadır.
ankakusu
hayatta en nefret ettigim olaylardan biridir. bu isi yapanlari hic sevmem. bir kere o tukurulen yer sadece tukurenin yeri degildir.
insanlar tukurmeden once baska insanlarida dusunmeli. ve son dilegim yere tukurenler insallah soyle okkali bir tukurugun veya burundan cikan pis seyin ustune duserler.

(ben dustum bir sefer ondan belli yere tukurenleri hic sevmem, galiba bende travma olusturmus bu olay)
tigris
magandalığın bir numaralı göstergesi.
diğerleri:
-yolda eli şeyinde dolaşmak.
-gelip geçen kızlara anlamsız kelimelerle laf atmak.
-ne zevki varsa bilmiyorum ama otobüste, minübüste..vs. yerlerde kızlara, kadınlara dayanmak.
-beyaz çorap giymek...
eldrun
sigara içenlerin daha çok yaptığı eylem.bari ortalık yerde yapma, ya da arkadaşlarının yanında yapma, yapıyorsan da bir kere yaparsın özür dilersin, ne böyle lama gibi her 10sn de bir tüküre tüküre yürümek.
ylmzcrk
bu haltı yiyen kişinin yere tükürdüğü anda bir başkası tarafından suratına tükürülmesi sinirleri yatıştırabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol