sözlük bana zam yap lan allahsız

ithilquessir
sozluk yonetim kurulu bu gun uskudar’da toplandi. uzun sure yapilan konusmalar sirasinda angelus jedi’nin kafasina akilli ol butonu firlatti, maliyeci serco’yu bu aralar adam gibi sozluge ugramadigi icin azarladi. gundemin onemli basliklari altinda "pixie’nin "pixiemiz" olarak halka arz edilmesi" ve "bilgi sozluk bilgiclerinin maaslari" vardi.

pixie’nin kamuya acilmasi maddesi konusulurken ithilquessir’in gozlerinin seyirmeye basladigini goren schenardi olayi my son is father ile beraber politik bir sekilde ertelemeyi basardir, maliyeci’de ithil’in elinden doner bicagini alarak olayi tatliya bagladi.

uzun sure masaya coken sessizlik jedi’nin en sonunda bilgiclere %82.4 zam yapma karari almasiyla son buldu. lutfen butun sozluk yazarlarimiz daha onceki maas bordrolarini lawyer’lara ulastirsinlar ki gerekli duzenlemeler yapilabilsin.
schenardi
lawyer larla jedi arasında geçecek görüşmeye bağlı olarak ya örtbas edilecek ya da gerçek bir isyana dönüşecek hareketin başlangıç sloganıdır. sözkonusu sonuç değişikliği, jedi nin lawyer lara yapacağı harici ödemelere bağlı olarak ortaya çıkabilecektir. şayet jedi, lawyer inden beş kuruşu kıskanırsa sözkonusu lawyer in zam talep edenler safına transfer olarak jedi nin başına çıkaracağı masraf en az on liralık olacaktır. buradan ilgili kişiye duyurulur.
seyhmerat
patronuna mesaj yollayan bu bilgiç yakın zamanda mesajın dolaylı olarak alınması için patronunu da bilgi sözlükçü yapabilir.
feridun bitir
-sozluk bana zam yap lan allahsiz
+tamam canım sen 60 karakterlik başlık açabilirsin
-oley çok saol çok saol
+götün kalkmasın lan hemen

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol