10 aylik bebege tecavüz edilmesi

0 /
31subat
idamı yasaklayan tüm yasalara ağız dolusu küfürler etmeme sebep olmuş haber.
şimdi bu orospu çocuğu bir kaç sene yatıp dışarı çıkacak ve benimle aynı oksijeni solumaya devam edecek öyle mi? ha gerçi olayın faili 14 yaşındaymış, bu yönü daha acıklı değil mi efendiler? nasıl bir ailede yetişen bir fert 14 yaşında böyle sapıkça eylemlere girişebilir. yok yok; ben gidip iki dakika intihar edeyim bekleyin siz.
bitos
14 yasida bunu yapan insan yavrusunun resit olacagin da yapacagi eylemler dizisinin belki de ilk bolumu.veya resit olana kadar yapacagi eylemlerin ilki.belkide bu ilk degil.zaten hasta ruhlu caniler once hayvanlar ustunde denedikleri sapikliklari daha sonra insanlar ustunde denerlermis.tuyler urpertici.
darklord
er kişi abazadır ve sex hayatında fantastik bir gelişme isteyerek fantazi dünyasında kadim bir yolculuğa çıkar. gece gözüne kestirdiği bir sex shopa girip imal tarihinden itibaren 10 ay içinde satılmamış bir şişme bebek seçer kendine, bir komprasör edası ile şişirir ve olaylar gelişir.
bakegosan86
cinsel dürtülerin sapıklaşması, insanın hayvandan daha iğrenç bir yaratık olduğunu anlamak ve birine hakaret olsun diye hayvan dememek gerektiğinin kanıtı
rhapsody
bunu yapanın bir yaratık oldugu kesindir...acaba kendi bebegine ya da varsa esine,kız kardesine aynı seyin yapılmasını ister mi?...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol