alışveriş yaparak stres atan kadın modeli

walide sultan
amac alisveris kanaliyla stres atmak olunca tabii sonuc pek saglikli olmuyor...ama gercekten de muazzam stres atimi sagliyor bu yol..ancak eve gelince birsuru luzumsuz seyi almis olmanin pismanlik ve sokunu yasiyorsunuz bu kez tam da posetlerinizi bosaltirken yeniden stres dolmaca durumu yani...en iyisi o posetleri hic acmadan oyle evin bir kosesine birakip bir kac gun stressiz yasamayi kazanmaktir...daha sonraki gunlerden birinde kendinizi motive edip acarsaniz etkisi ilk andaki gibi olmuyor luzumsuz alisverise o kadar da cok uzulmuyorsunuz ta ki odeme gunu gelinceye kadar ...ben kendimden biliyorum bunu..
phoebus
sadece kadin modeli olarak algılanmasına şiddetle karşi çıktığım insan modeli.çünkü hangi insan oğlu çok morali bozukken bir tur atayımda kendime geleyim mantığıyla aldığı ayakkabı sayesinde mutlu olmamiştir ki.sorarım size.
melusine
harcadığı her bir birim parayla üstündeki yükün hafiflediğini hisseden ve bunda çok da haklı olan bayan modelidir.
lady rosenred
saçma geliyor bana bu durum.birinin (bayan ya da erkek farketmez) alışveriş yaparak stres atabilmesini bir türlü anlayamıyorum.zira alışverişin kendisi çok stresli bir iş.mağaza mağaza dolaş,onu giy şunu çıkar,bunu dene,yok olmadı başka rengi var mı,büyük/küçük bedeni var mı ara..sadece siz değilsiniz ki alışveriş yapan yığınla insan var.onların arasından geç,boş kabin bul vs.

a bide bir yarış bir hengame vardır bu ortamlarda nedendir bilinmez.sizin beğendiğiniz bir kazak vardır tam alacaksınız kabine gidip deneyeceksiniz fakat o da ne arkanızdan bir teyze fırlar ve o kazağı alır sizden önce,dener iki saat ayna karşısında kendini süzer.n’oluyo bir dur,bir sakin ol!!tamam al senin olsun dersiniz ve bir an önce terkedersiniz ortamı ki zaten mantıklı olanı budur bence.

son söz olarak diyeceğim şudur ki alışveriş yaparak stres atılamaz,daha çok stres yapılır.
rapunzelkibritsatar
tüketim çılgınlığının, alıp yürüdüğü bu devirde herkesin yaptığını yapan kadın modelidir. bende dahil olmak üzere hepimiz yapıyoruz bunu. neden sadece kadınların üzerine yapışıp kalmış, anlayamıyorum.
bigcoder
kapitalist duzen bir sekilde alisveris yaparak rahatlama fikrini aşilamış insanlara. erkekler ihtiyaç olan şeyi alırken kadınlar hiç kullanmayacaği şeyleri de aldigi icin kadinlar uzerine yapişip kalmiş alışveriş çilginligi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol