sürekli bağıran komşu çocuğu

darklord
ortada sürekli bağıran bir çocuk varsa ki; bu komşu çocuğu, bakkalın çocuğu, orospu çocuğu hiç farketmez bu tip çocuklara biz piç diyoruz. bunların azınlıkta kalan bir kısmı çeşitli yaptırımlarla susturulabiliniyorsa da geri kalan ezici çoğunluk yapma, etme, sus biraz gibi efendi üsluplardan anlamayıp desibeline desibel katan veletlerdir ki bunlarda piçin önde gidenidir. bir punduna getirip tenha biryerde yakalayıp tokatlamak suretiyle kısa bir süreliğine etkisiz hale getirilse de piçliğin verdiği dayanılmaz hafifliği ile ilk fırsatta öcünü alacaktır. ol sebepten mütevellit sürekli bağıran çocukları görünce toz olmak, buhar olmak, yalan olmak, musalla taşında olmak daha elzemdir.
hippy chick
babaannesine gelmiştir(anne-baba çalışıyo ya).babaanne de yaşlı ya uğraşmaz yollar sokağa ...bu başlar artık ne varsa,ne isterse, ne söylenirse bağırmaya!düşer ağlar,düşmese de ağlar.sus dersin iyice bağırır,ağlar uyku falan kalmadığı gibi fena sinir bozar!
goetica
bu sabah beni insanlıktan çıkarmış çığlık çığlığa uyandırmış olan velet.bu kadar ses nasıl çıkar küçücük çocuktan cidden merak ediyorum.
denemeler
en sakin insanı bile zıvanadan çıkaran,katli vacip olan çocuk türü...anası veya babası anlayışşız ve sorumsuz olurlar.çocuğun ciyaklamasını gelişimin bir parçası olarak görürler ve ailenin de katlinin sevap olduğuna inanmaya sebeb olurlar..
lady rosenred
dövülmesi mübah yaratıklardır.o kadarcık bünyeden o ses nasıl çıkar yer yerinden oynar sanki ne huzur bırakır ne uyku ne de konsantrasyon hiç bir şey yapamazsınız oturup susmasını beklemekten başka.ya da çıkıp bir güzel döversiniz ki o da rahatlasın siz de rahatlayın..
pinhan
bir de bunun surekli ciglik atan versiyonu mevcuttur. sabah alti gibi baslar, gece birlere kadar surer. merak edilir ki bu enerjiyi nereden bulur, ancak cocuk direnir, pes etmez. cigliklarla yasamak zorundayizdir. her ne kadar bu apartmana sirf huzur bulmak icin tasinmis olsak da.
independence
allahim tam bir zulumdur. atsan atilmaz satsan satilmaz dovsen babasi senin agzini yuzunu siker, ne yapacagini $a$irtir insana. hele bu bir de apartmanin onundeki bahcede oynuyorsa ve mevsimlerden yazsa ve dogal olarak senin de tum pencerelerin sonuna kadar aciksa, buyur buradan yak. canim evladim dersin olmaz, yavrucum dersin anlamaz, sadece dudak i$aretleri ile "ananiskimseninpickurusuminakodugum" dersin boyle bon bon bakar, yapacdak bir $ey bulamaz pencerelerini kapatirsin.

ya cocuk tamam, oynayacak muhakkak tamam ama oyun oynarken baltali ilah zagor tenay gibi ciglik atmanin ne anlami var be aminako.. neyse. biz de cocuk olduk ama hicbir kapinin onunde bagirsaklarimiz agzimizdan di$ari firlayana kadar bagirmadik lan!
independence
yeni evimdeki yeni komsumun cocugu da bu turde bir cocuktur. bir de komsular van'li, evlerinde turkce de konusmuyorlar, cocuk da kurtce bagiriyor anladigim kadari ile, ne dedigi hakkinda ne diye bagirdigi hakkinda zerre fikrim yok.

suc cocukta degil, ismi uzerinde o bir cocuk, her tur zulmu her tur dangalakligi yapacak komsularina, sart bu zaten. suc ebeveynlerinde. isin garibi benim komsular cocugu susturacaklari yerde cocukla bir olup onlar da anlasilmaz bir konusma ile bagiriyorlar.

ve saat 00:37, gurultu hiz kesmeden devam ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol