bilgi sözlük te yazar sayısınin az olması

0 /
radioslave
kurulalı epeyce süre olmasına rağmen yazar sayısının buna göre az olma durumu,seçici davranılması bu sonucu doğurmuş olabilir.
independence
sozlugun acilmasindan gunumuze ortalama 60 000 ki$inin uyeligine son verdigimi du$undukce ba$ligi acan ve ba$ligi bir $ekilde onaylayan ki$ilerin sozlugu ne kadar az tanidiklarini ve ne kadar az incelediklerini anliyor insan ister istemez.

#69846
net bir sene once bu rakam 6 500 civarindaymi$ ustelik.
schenardi
bilgi sözlükte sayısı az olan unsur, yaza"r" değil yaza"n"dır. varolan yazarların aynı zamanda yazan olması ise kendi tasarruflarında olan bir şeydir; ne yani çok yazan oldu da biz mi okumadık?
xerxes
bir yazar vardır, bir "yazar" vardır, bir de "gönül yazar" vardır.

sanırım yazar sayısı sözlükte fazla.

"yazar" sayısı az gözüküyor galiba.

"gönül yazar" zaten yok sözlükte.

o halde "yazar" sayısının sözlükte az olmasından dolayı açılmış bir başlık olarak görüyorum ben bunu.

onun için yazarları "yazar" olmaya davet ediyorum.

"yazar" olabilenlere de bedava "gönül yazar" 45’liği vereceğim. hadi parmakları çalıştırın...
merdiven
bence bilgi sözlükteke yazarların azlığı bilgi sözlüğün zayıflığını göstermez siz yazarlar herşey sizde bitiyo güzelsek güzelizdir...
ozerezgi
söyleyecek sözün bitmesi.
söz gümüşse sükut altındır.
ayrıca nerede çokluk orada bokluk sözünü hatırlatan başlık.
faten
orumcek cok cocuk dogurmasıyla övünürmüş ormanda ,bir dogurdum mu yuzlerce dogururum dıye gezınırmıs ,sonra dişi aslan görmus bunu ,nedir bu kibirinin sebebi diye sormus ,ben demiş orumcek ,cok doguruyorum ,dişi aslan soyle bir bakmıs ,ben tek doguruyorum ama aslan doguruyorum demiş ..

(bkz: anlayana sivri sinek saz anlamayana 30 cm az)
strahd
bilgi paylaşımı, yazar sayısından önemlidir. yazar sayısı az olsun çok olsun, buraya düzgün başlıklar açılıp sağlam içerikli entryler girilmedikçe pratikte fark olmayacaktır. yazar sayısı fazla olup da, sol tarafta gördüğümüz geyik muhabbetleri, kahve muhabbetleri, argo bolluğu ön planda olduktan sonra "bilgi sözlük" adında bir oluşumun adıyla alakası olmayacaktır, ortada dönen bilgi değil kahve muhabbeti olacaktır.
xerxes
yine hakkında bir şeyler yazmak istediğim başlık. sözlükte yazar sayısının az olması o kadar vahim bir olay değildir. önemli olan bilgi sözlük’e bir şeyler katmak isteyen, gerek bilgi anlamında, dozunu kaçırmamak şartıyla gerek eğlence anlamında sözlüğü yukarılara taşımak isteyen yazarların sayısının çokluğu önemlidir. öyle paso boş bkz vermelerle, sözlük yazarlarının altına paso entry yazmalarla, incir çekirdeğini doldurmayan entrylerle yazar olunmuyor maalesef. sözlükte yazan yazarlara ihtiyaç vardır, sayının az olması hiç önemli değildir...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol