savaş dinçel

0 /
redhair
inanılmaz üzücü.türk milletine mal olmuş kişilerin kaybı türkiye için çok üzücü.büyük sanatçılarımızdan biri idi.allah rahmet eylesin.çok üzüldük.
independence
cok iyi bir tiyatrocuyu, cok iyi bir sanatciyi, sahnesini fazlasi ile dolduran bir sahne adamini kaybettik bugun.umalim ki sava$ dincel gibi sanatcilarimizdan arta kalan bo$luklar doldurulabilsin.
tamu
hakkın rahmetine kavuşan, türkiye’nin en büyük tiyatro üstadlarından biri. hayattayken değeri çok da fazla bilinememişti, öldükten sonra değerleneceklerden o da ne yazık ki.
benbirdelicocuk
hayatta bir duruşu olan ve kurtlar sofrası denilen sanat dünyası içinde sapasağlam durmayı becerebilen ender ve gerçek anlamda bir sanatçıdır kendisi... şöhret kavramını önemsememiş ve bir idealist olarak yaşamını idame ettirek tıpkı yaşamı gibi ölümüde sessiz sedasız olmuştur. adının anlamının tam tersine barış yanlısı sevecen güleryüzlü fakat gözlerinde hep bir hüzü barındırması yaşadıklarının bir kanıtıdır. gün yüzüne çıkmayan ve insanlık için çabaları maalesef kendisinin mütevaziliği sebebi ile gizli kalmıştır. değerinin çok geç farkedilmesi ile birlikte erken ayrılmıştır düzeltmek isteği dünyadan yapacak ve katacak çok şeyi varken. dilerim hak ettiklerinin mükafatını gittiği yerde alır...
betterthan
her daim su replikle hatirlanacak ustad;

"ressam olur insanlar baskalarinin kalbini kaziya kaziya, ya da resim olurlar senin gibi kazina kazina"

hani irtibati koparmiyacaktik?
tandt
hayat böyle bir şey işte.insan sahip olduklarının değerini kaybedince, yitirince anlıyor. doldurulamaz bir boşluk açtı giderken sahnelerde. ama biz onun tek başına o koskoca sahneyi doldurduğunu hatta sahnelerden taşıp yüreğimize kadar işlediğini farkedemedik.dolguyu göremedik, yitirince farkedebildik.yani diğer kaybettiklerimiz gibi, aynı senaryo.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol