kulak temizleme çubuğu

0 /
hobaa
geçen gece saat 3 te,ucundaki pamuğu kulağımın derinlerine dalınca acile gitmemize yol açan pek lüzumsuz,başa işler açan hede.
carpediem
kulak içinde birikmiş maddeyinin bir kısmını temizleyen, fakat bir kısmını da kulak zarına dogru iterek, zarın titremesini zorlaştıran hede. onun yerine banyodan sonra kulaga pamuk konulması önerilir.
goodygoblin
sanılanın aksine kulak içerisindeki kirlerin değil kepçedeki kirlerin temizlenmesi maksadıyla kullanılması doğrudur.fakat birçok kimse kulak kanalına biriken kirleri bu nesne ile temizlemeye çalışır.emiciliği fazla olmayan nesnenin ucunda bulunan pamuk kirleri kulak kanalının sonuna doğru yani zarın başlangıcına doğru iter ve burada biriktirir.zamnla katılaşan kirler kulak zarının titreşmesine engel olur.mazallah sağır olunabilir,pek tehlikeli bir olaydır.bu sebeple kulak temizleme çubuğu denen nesneyi kulak kanalınızı temizlemek için değil de kulak kepçenze taşmış olan kirleri temizlemek maksadıyla kullanmanız tavsiye edilir.
celia
burun ameliyatından sonra uzunca bir süre çantamdan eksik edemediğim ve kulakta kullanılması özellikle küçük çocuklar için zararlı olan pek gereksiz buluş..
artemisia
ucunu çamaşır suyuna batırdıktan sonra siyah t shirt veya çanta gibi eşyaların üstüne yazı yazma eyleminde çok etkili bir malzemedir.
aello
kulağı temizlemez aslında o. doktorlar önermez hiçbir zaman. kulaktaki kirleri içeri doğru ittiği için duyma sorunlarından kulak iltihaplarına kadar her şeye sebebiyet verebilir. kulak temizlenmek istiyorsa, banyo falan kaparken şöyle sabunla ovuşturulmalıdır içi dışı hafifçe. sonra durulanmalıdır nazikçe. havluyla da kurulandı mı bitti. bu cubuğun temizlediğinden daha iyi temizlenir hem kulak.
independence
ucundaki bulunan pamuga kolonya damlatip yakarsaniz, kulak killarini da imha etmekte kullanabilirsiniz. sacmara dikkat ama, kil temizleyecegim derken vucuttaki tum killari yakmayin.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol