cuneyd zapsu

seyhmerat
kendisi zengin bir iş adamıydı aslında ve büyük patronlarla da arası çok iyidir. recep tayyip erdoğan seçilmeden önce büyük patronlarla arasını onun yaptığı söylenir hatta rte seçimlerden önce özel bir helikopterle bozüyük’e gidip orda üç büyük banka sahibiyle kapalı kapılar ardında görüşmesini onun sağladığı söylenir. bir garip adamdır kendisi iş konusunda ne kadar uzmandır bilemem belki de gayet başarılıdır ama siyasetten oldukça uzak durması gerekir, meslek hayatını daha iyi yapabilmek için siyasetle alakalıysa en üst düzeylerde biraz zor olacaktır tabi uzaklaşması.
evrendeki en mutevazi insanim
abd’de yaptığı bir konuşmada amerikalılara "bir 6-7 yıl daha görevdeyiz. başbakan beni meseleleri aydınlığa kavuşturmak için gönderdi. bu adamdan yararlanmayı bilmelisiniz. devirmeye çalışmak yerine, delikten aşağı süpürmek yerine onu kullanın." diyebilecek kadar vatan haini olan ve akp’nin karakterini yansıtan zevat.
bir insanda hiç mi gurur olmaz sorusunun canlı cevabı.
jelibonur
türkiye’nin en tehlikeli adamıdır.basbakan danısmanı olması bu tehlikeyi toplumsal boyutlara getirmistir.esinin camiide bası acık namaz kılması ve bir akım yaratma istegi,kendisinin amerika’ya bu akp yi devirmeyin biraz daha kullanın gibi gercekten asagılık bir teklif etmesi,kürt meselesinde tehlikeli davranması kürt enstütüsü gibi kurumların destekcisi olması ve daha sayamayacagım bircok toplumsl olayın gizli parmagı olması gibi icraatleri vardır.
xerxes
sabetayist olduğundan şüphelendiğim kişidir. memleketi müthiş bir ahenkle satan canlı türlerinden biri. mutlak surette takip edilmesi, dikkat edilmesi lazım gelen bir kişidir.
emrahharme
bu adamı danısman yapan adamdan baska ne beklenırkıı kafasana tek kursun sıkılması gereken kısıı ve bu adam sabetayısttır abd yanlısıdır gordugunuz yerde mıhlayın deyyusu
ankakusu
kendi kafasina gore bir seyler yapan, bundan ne hikmetse erdoganin hic bir sey bilmedigi, hukumetin uzaktan takip ettigi muhterem.
kendisi en buyuk saticilardan olmakla beraber eger tayyipin ne yaptigindan haberim yok dedigi dogru ise ondan da karizmatik biridir.
yaninda calistigi basbakana, sende kimsin ben seni takmiyorum bile, vari haraketlerde bulunmakta. bu yaptigi ilk degil.
cetniklereolum
şudur budur kötüdür iyidir tamamda bir insanı eleştirirken dedesi şu suçu işledi halası bununla evlendi dayısının karısı şunun kızıydı gibi şeyler çok saçma ve bence gereksiz adam ne demiş ne yapmış önemli adamın akrabalarının düşünceleriyle veya yaptıklarıyla adamı eleştirmek mantıklı değil
freagl dreams
güneydoğu’nun en büyük kürt aşiretinin üyesi. ehl i sünnet dergisinin sahibi. türkçe kürtçe yayınlanan "jin" dergisinin önde gelen isimlerinden.

(bkz: #379579)

düzenleme: yukarıda id si belirtilen entry ile ilişkilidir cevap niteliği taşıyabilir. bir yanlış anlaşılmadan ötürü bu açıklama gelmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol